23 évvel a válásuk után újra egymásra talált Roz és Ian Ellis

Forrás: Thinkstock -
házasság válás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Roz és Ian Ellis története meghatóbb, mint a romantikus filmek többsége. Nagy fellángolás volt a szerelmük, de 23 év után úgy érzeték, már nem az igazi. A pár szerelmi sztorija azonban itt még nem ért véget!

Roz és Ian Ellis nagyon hamar, a találkozásuk után néhány hónappal összeházasodtak. A romantikus ceremóniát 1967-ben tartották meg. Bár nem volt szerelem első látásra, de igazán nagy volt köztük a vonzalom.

23 éven keresztül voltak egymás társai, de 1991-ben mégis úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik. A gyerekek és az unokák miatt azonban megmaradt köztük a baráti viszony. 2013-ban viszont a fiuk esküvőjén újra felizzott köztük a láng, és rájöttek, soha nem szűntek meg szeretni egymást.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Roz és Ian elhatározták, hogy adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, így 23 évvel a válásuk után ismét az esküvőjüket szervezik.

„Nem gondoltam volna, hogy ennyi idősen, 23 évvel a válásunk után újra az esküvőmet fogom szervezni, de hihetetlenül boldoggá tett az, ami történt” - mesélte Roz, aki még a jegygyűrűjét is megtartotta. A nagy napot 2015 elejére tervezték, amit végül január 3-án meg is tartott a pár.

Újra gömbölyödik a pocak! Negyedik gyermekét várja Jessica Capshawhttp://www.life.hu/csalad/20160201-jessica-capshaw-a-grace-klinika-sztarja-negyedik-gyermekevel-varandos.htmlA Grace klinika sztárja mindig is hatalmas családra vágyott, és teljesült is az álma. Pár hónap múlva már a negyedik csemete is megérkezik a családjukba! Család--Nádai Anikó visszatérne a képernyőrehttp://www.life.hu/csalad/20160130-nadai-aniko-allitja-arrol-meg-nem-volt-szo-hogy-visszaterjen-az-ejjel-nappal-budapestbe.htmlEgyelőre nem gondolkodik újabb baba vállalásán Nádai Anikó, sőt, még az Éjjel-Nappal Budapestbe való visszatérése sincs napirenden. A Life.hu riportere egy rendezvényen vele beszélgetett. Család--Sztárcsaládok a filmvásznonhttp://www.life.hu/csalad/20160128-hires-csaladtagok-akik-kozos-filmben-szerepeltek-es-rokonokat-jatszottak.htmlHollywood az elmúlt évtizedekben jó néhány színészcsaládot kitermelt már magából, így hát gyakran megesik, hogy a színészdinasztiák egy-egy tagja egyszerre tűnik fel ugyabban a filmben. Sőt az az eset sem ritka, hogy a családtagokat a filmvásznon, szerepük szerint is rokoni szálak fűzik össze. Az alábbiakban ezekből az esetekből válogattunk. CsaládAFPGábor Zsazsa még nem tudja, hogy meghalt a lányahttp://www.life.hu/csalad/20160129-egy-eve-mar-hogy-meghalt-gabor-zsazsa-lanya-de-a-diva-meg-mindig-nem-tudja.htmlÁgyhoz kötve, súlyos betegen fekszik a magyar díva Bel Air-i otthonában. A férje még nem mondta el neki, hogy lánya már egy éve nincs köztük - attól fél ugyanis, hogy megölné a hír. Család--Sarka Kata igazi királylány volt kiskorában - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160129-sarka-kata-modell-gyonyoru-kiralylany-volt-kiskoraban-amikor-elsoaldozo-volt.htmlA modell megmutatta, milyen gyönyörű ruhát viselt, amikor az elősáldozásra készült. CsaládOrigoHárom nő kálváriája - Mit nevezhetünk családnak?http://www.life.hu/csalad/20160127-alternativ-csalad-ket-anyuka-es-egy-gyerek.htmlA Londonban élő Livvyt egészen csecsemőkora óta édesanyja és a nagynénje nevelte. Mivel azonban gondviselői nem alkotnak egy párt, "csupán" testvéri kötelék fűzi őket össze, jogi szempontból nem számítanak családnak. Így az ezzel járó hasznokat sem élvezhetik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.