Egy szál bugyiban és melltartóban szelfizik Kim Kardashian 18 éves húga

fehérnemű Kim Kardashian bugyi Kylie Jenner melltartó szelfi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner klán egyik legifjabb tagja, Kylie Jenner Instagramon mutatta meg nővérére hajazó alakját.

Kylie Jennerre mindent lehet mondani, de hogy szégyenlős, azt a legkevésbé. Kim Kardashian 18 éves féltestvére képmegosztó oldalán villantotta meg magát fehérneműben - pedig a képaláírásából kiindulva elvileg csak a rúzsát akarta mutogatni követői előtt.

Forrás: Instagram/Kylie Jenner
Téves riasztás! Harry herceg még mindig egyedülállóhttp://www.life.hu/intim/20160120-harry-herceg-nem-randizik-es-nem-jar-egyutt-maria-olympia-gorog-hercegnovel.htmlFellélegezhetnek a hölgyek: a 31 éves brit trónörökös a hírek szerint továbbra is szingli, és nem jár együtt a barátnőjének kikiáltott Maria-Olympia hercegnővel. IntimNem volt benne biztos, hogy hercegné akar lenni Mária dán hercegnőhttp://www.life.hu/intim/20160202-maria-dan-kiralyi-hercegno-nem-volt-benne-biztos-hogy-egy-herceg-felesege-akar-lenni.htmlJoakim dán királyi herceg feleségének saját bevallása szerint nagyszerű élete volt már azelőtt is, hogy találkozott volna mostani férjével, éppen ezért eleinte vonakodott attól, hogy egy herceghez menjen hozzá. IntimOrigoMegható vallomást tett feleségéről Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/intim/20160201-hugh-jackman-meghato-vallomasa-felesegerol-deborra-lee-furnessrol.htmlImmár 20 éve, hogy az X-Man és A nyomorultak sztárja oltár elé vezette a nála 13 évvel idősebb Deborra-Lee Furnesst, ám a mai napig ugyanolyan szerelmes belé, mint kapcsolatuk kezdetén. Intim--Már az esküvőt tervezgeti Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/intim/20160122-miley-cyrus-enekesno-es-liam-hemsworth-szinesz-mar-az-eskuvot-tervezi.htmlA legfrissebb hírek szerint a fiatalok pontosan ott folytatják kapcsolatukat, ahol annak idején vége szakadt. Intim--Anyukája miatt fogta vissza magát a pucérkodó plus size modellhttp://www.life.hu/intim/20160120-tess-holliday-plus-size-modell-meztelenul-mutogatja-magat-az-instagramon.htmlTess Holliday az őt és testét bírálókból nyeri erejét, és saját bevallása szerint csak az anyukája miatt vett vissza pucérkodásából. Intim--Pucér képpel vágott vissza Kate Hudson a pasinak, aki ejtettehttp://www.life.hu/intim/20160122-kate-hudson-szineszno-meztelen-furdozos-keppel-vagott-vissza-exbaratjanak-nick-jonasnak.htmlVégül is így is lehet csinálni: úgy tudni, hogy a színésznő a nála 13 évvel fiatalabb exének, Nick Jonasnak címezte azt az Instagramon közzétett fotót, amelyen egy szál semmiben fürdőzik kényelmesen. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.