Catherine Zeta-Jones: Tizenöt év után életben kell tartani a tüzet!

Forrás: Instagram/catherinezetajones -
Catherine Zeta-Jones Michael Douglas házasság párkapcsolat válás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy interjúban őszintén mesélt a házasságáról, mely elmondása szerint sok mindent túlélt az elmúlt időben. Most nagyon boldogok férjével, de ez nem mindig volt így. 

A sztár nem gondolta, hogy sikerül megmenteni a kapcsolatát férjével, Michael Douglasszel, akivel tavaly ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat. A 46 éves Jones viszont most azt nyilatkozta, hogy a sok veszekedés csak megerősítette a szerelmüket - írja a Goodhousekeeping.

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas a 15. házassági évfordulón Forrás: Instagram/catherinezetajones

"Nem titkoltuk, hogy 2013-ban több hónapig külön éltünk. Az évfordulón azonban már együtt vacsoráztunk, és azon poénkodtunk, hogy az átélt sok élmény után még nem öltük meg egymást. Tizenöt év sok idő, és bizony néha fel kell izzítani a dolgokat, hogy együtt maradjunk. A viták elején a válás sem volt kizárva, bár szerintem ma az emberek hamar adják fel a dolgokat. A közös út során sok ilyen pillanat lesz, de mindig meg kell oldani a problémákat" - mondta el a színésznő.

A szerelem rövid, a házasság hosszú? Esélylatolgatás hűtlenség előtt!http://www.life.hu/intim/20160202-pilta-gabor-a-szerelem-rovid-a-hazassag-hosszu-fontos-az-eselylatolgatas-hutlenseg-elott.htmlA házasságkötés szinte mindig csodás pillanat. A nehézségek legfeljebb utána jönnek... Intim--Elvált apukával randizni? Igen! Jegyzet szkeptikus szingli nőknekhttp://www.life.hu/intim/20160201-igenis-elvalt-apukaval-is-lehet-randizgatni-jegyzet-szkeptikus-szingli-noknek.htmlA nők nagyon sokszor, különösen akkor, ha még nincs gyerekük, képesek bepánikolni, ha egy kisebb-nagyobb "csomaggal" rendelkező pasival jönnek össze. Részben talán érthető is az első ijedelem: a gyermeknevelés hatalmas felelősség, rengeteg időt és energiát követel, ráadásul a volt feleség ott lebeg a háttérben, ami megnehezítheti az új kapcsolat indulását. Vagy épp a dacos kölyök, aki szívből utálja apa választottját. Ezeket a férfiakat te is kapásból kihúzod a lehetséges randijelöltek listájáról? Rosszul teszed! Nézd meg, miért rejlik bennük nagy potenciál! IntimThinkstockZimány Linda egy szál törölközőben pózolthttp://www.life.hu/intim/20160202-zimany-linda-modell-egy-szal-torulkozoben-pozolt.htmlA gyönyörű modell szexi fotóval lepte meg rajongóit rögtön ébredés után - hiába, aki szép, az reggel is szép. Intim--Kim Kardashian: "Utálom a hatalmas melleimet"http://www.life.hu/intim/20160202-kim-kardashian-bevallotta-hogy-utalja-a-hatalmas-melleit.htmlIgazán megdöbbentő kijelentést tett a dús idomairól ismert botrányhősnő, aki nemrég adott életet második gyermekének. Intim--Rékasi Károly és Pikali Gerda között majdnem elcsattant egy pofonhttp://www.life.hu/intim/20160201-rekasi-karoly-szinesz-parja-es-pikali-gerda-kozott-majdnem-elcsattant-egy-pofon.htmlA színészek Kowalsky meg a Vega új klipjében vállaltak szerepet, amelyben a vitájuk odáig fajul, hogy a színész pofonnal fenyegeti meg párját. Intim--Cara Delevingne nyilvánosan fogdosta új pasija fenekét - Fotó! http://www.life.hu/intim/20160201-cara-delevingne-es-ben-stiller-egy-par-persze-csak-egy-fotozas-kedveert-fenekfogos-foto.htmlA gyönyörű modell Párizsban romantikázott újdonsült "párjával", aki nem más, mint a népszerű komikus, Ben Stiller. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.