Egy szál fehérneműben szelfizett a Miss Australia egykori győztese

Forrás: Instagram/Tegan Martin -
fehérnemű Tegan Martin szépségverseny szelfi szépségkirálynő Miss Australia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak álmát valósította meg Tegan Martin azzal, hogy nemrég egy alig-ruhás képet osztott meg magáról. Nagyon szexi!

Annak idején Tegan Martin nyerte meg a 2014-es Miss Australia címet, ezzel együtt pedig ő képviselhette szülőhazáját a két évvel ezelőtti Miss Universe döntőjén.

Forrás: Instagram/Tegan Martin

Az egykori szépségkirálynő fénye azóta mit sem kopott: a 23 éves Tegan képmegosztó oldalán mutatta meg, milyen jól mutat fehérneműben, férfirajongói legnagyobb örömére.

Kate Winslet megmarkolta Susan Sarandon melleithttp://www.life.hu/intim/20160202-kate-winslet-megfogta-susan-sarandon-melleit-a-sag-awardson.htmlA színésznő is meglepődött, amikor meglátta kolléganőjét a merész öltözékben. Kate viszont nem jött zavarba, inkább élt a lehetőséggel, és megfogdosta Susan kebleit. Intim--Várkonyi Andrea és Azurák Csaba között több van, mint munkakapcsolat http://www.life.hu/intim/20160204-varkonyi-andrea-es-azurak-csaba-igazi-jo-baratok-lettek-az-evek-alatt-barmit-megbeszelnek.htmlA Tények két műsorvezetője már lassan hat éve dolgozik együtt. Andrea most elmondta, hogy lassan már igazi barátnőnek érzi magát a kollégája mellett. Intim--A szerelem rövid, a házasság hosszú? Esélylatolgatás hűtlenség előtt!http://www.life.hu/intim/20160202-pilta-gabor-a-szerelem-rovid-a-hazassag-hosszu-fontos-az-eselylatolgatas-hutlenseg-elott.htmlA házasságkötés szinte mindig csodás pillanat. A nehézségek legfeljebb utána jönnek... Intim--Jennifer Lopez levetkőzve a legjobbhttp://www.life.hu/intim/20160203-jennifer-lopez-enekesno-levetkozott-melltartora-a-shades-of-blue-sorozataban.htmlJennifer Lopez nem bízza a véletlenre a Shades of Blue című sorozatának nézettségét, amelynek legutóbbi részében még az ingjétől is megvált a siker érdekében. Intim--Hivatalosan is elvált férjétől Hilary Duffhttp://www.life.hu/intim/20160203-hilary-duff-egykori-disney-sztar-hivatalos-is-elvalt-ferjetol-mike-comrie-tol.htmlKét évvel szakításuk bejelentése után szép csendben lezárult Hilary Duff és Mike Comrie válása. Intim--Jennifer Lopez levetkőzve a legjobbhttp://www.life.hu/intim/20160203-jennifer-lopez-enekesno-levetkozott-melltartora-a-shades-of-blue-sorozataban.htmlJennifer Lopez nem bízza a véletlenre a Shades of Blue című sorozatának nézettségét, amelynek legutóbbi részében még az ingjétől is megvált a siker érdekében. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.