Melltartó nélkül szelfizett az Éjjel-nappal Budapest Alexája

fotó ÉNB Alexa melltartó Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Szandra, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja Facebook-oldalára töltött fel egy szexi fotót, amin melltartó nélkül és fehér atlétában pózol. 

Az RTL Klubon futó Éjjel-nappal Budapest Alexája és A Címlaplány című műsorból megismert Szandra magáról készített fotókkal kedveskedik rajongóinak, melyeken melltartó nélkül látható. A bal oldalon visszafogottabb, míg a jobb oldali erotikus fotón kidomborodik a leányzó szépsége.

Szandra csodásan fest Forrás: Facebook / Koholák Szandra
Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstockAlig takarja valami a szőke Vajna Timi testéthttp://www.life.hu/trend/20160205-vajna-timi-szoke-fetrengos-kepet-tett-kozze-a-facebookon.htmlAz üzletasszony feltárta fiatalkori képeit rajongói előtt. Már korábban is nagyon ment neki a pózolás. Trend--Hollywoodi dívává változott Iszak Eszti - Csodás fotó!http://www.life.hu/trend/20160204-iszak-eszti-igazi-harmincas-evekbeli-szineszno-lett-szexi-fotosorozat-a-musorvezetorol.htmlA remek stílusérzékkel rendelkező fiatal sztár ezen a képen úgy néz ki, mint egy 30-as évekbeli színésznő. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huDundika várandósan is csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20160204-playmate-instagram-foto-csinos.htmlDundika terhesen is csodásan fest, mutatja ez a csütörtöki fotója is, amit Instagram-oldalán osztott meg a rajongóival. Trend--Shakira smink nélkül is hihetetlenül bájos!http://www.life.hu/trend/20160204-shakira-smink-nelkuli-fotot-posztolt-twitterre-szuletesnapja-alkalmabol.htmlAz énekesnő már a 39. életévét is betöltötte, ez alaklomból mutatta meg rajongóinak teljesen csupasz arcát. A sztár így is szépséges! Trend--Katie Holmes bombaformában: Simán letagadhatna 10 évet!http://www.life.hu/trend/20160203-katie-holmes-tiz-evet-letagadhat-dogos-fotot-posztolt-a-vilaghiru-szineszno-forgatas.htmlA 37 éves sztár az Instagram-oldalán posztolt egy fotót magáról a legújabb filmje, az Touched With Fire egyik szünetében. Holmes nemcsak csinos, de igazán fiatalos is! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.