Máris tönkrement Jennifer Aniston házassága?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
házasság válság Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamivel több mint egy évvel ezelőtt titkos ceremónián mondta ki Jennifer Aniston és Justin Theroux a boldogító igent. A pár kapcsolata azonban egyre rosszabb egy közeli ismerősük szerint.

Jennifer Aniston és Justin Theroux házasodási szándékairól többször röppentek fel hírek, mire végül otthonukban, szűk, családi körben hivatalosan is összekötötték az életüket. A sztárpár kapcsolata viszont nem teljesen felhőtlen, sőt, az is lehet, hogy válás lesz a vége.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

A párhoz közel álló forrás szerint Jennifer már eljátszott a válás gondolatával, ugyanis férje rengeteget dolgozik, de szabadidejében sem hajlandó a problémáikkal foglalkozni - állítja a bennfentes az In Touch magazinnak.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A színésznő pedig egyáltalán nem boldog a kapcsolatban, ráadásul állítólag az egyik közös eseményen inkább úgy bánt Justinnal, mint egy gyerekkel. A színész pedig ahelyett, hogy megbeszélték volna a problémát, egyszerűen csak felszállt egy repülőre és New Yorkba utazott. Arról viszont hallani sem akar, hogy Jennifer vele tartson a munka utakra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.