Molnár Anikó 9 kutyával osztja meg az ágyát

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
ágy kutya párkapcsolat otthon Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori szőke bombázójának nem kell olyan férfi, aki nem fogadja el őt az állataival együtt.  

A kedvencek, vagyis a 9 kutya és 2 cica kedvükre mászkálhatnak be a lakásban, sőt, Anikó ágyára is felmászhatnak, aki, hogy ezt megkönnyítse, külön rámpát készített nekik. Ez persze folyamatos takarítással és gyakori ágyneműcserével jár.

Guggolva mondott beszédet a 70 éves Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-helen-mirren-70-eves-szineszno-guggolva-mondott-beszedet-a-golden-kamera-dijatadon.htmlNemcsak megjelenésével kápráztatta el a hamburgi Golden Kamera-díjátadó közönségét, hanem fittségével is: Helen Mirren egy apró baki miatt guggolva köszönte meg az elismerést. TV + Sztárok--Matt LeBlanc évekig ki sem akart mozdulni otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-matt-leblanc-evekig-ki-sem-akart-mozdulni-es-csaknem-idegosszeroppanast-kapott.htmlA színész őszintén mesélt arról a nehéz időszakról, ami a Jóbarátok után érkezett el számára. TV + Sztárok--Petruska véleménye a tehetségkutatókrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-petruska-velemenye-a-tehetsegkutatokrol.htmlA Dal versenyzőjét, Petruskát sokan hasonlították ByeAlexhez. De vajon ő mit gondol erről? És mi a véleménye a tehetségkutatókról? Elárulta!TV + Sztárok--ByeAlex: "Nekem nem fontos, hogy ki nyer"http://www.life.hu/sztarok/20160207-riport-byealex-a-dal.htmlA Life.hu riportere ByeAlex-szel beszélgetett A Dal elődöntöjében. A Kedvesem című dalával az Eurovíziós Dalfesztivált megjárt énekes elmondta őszinte véleményét a mostani versenyzőkkel kapcsolatban.TV + Sztárok--Petruska és Agárdi Szilvia lenyűgözték A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-petruska-agardi-szilvia-a-parno-graszt-a-b-the-first-es-nika-es-toth.htmlLezajlott A Dal harmadik elődöntője, összeállt a középdöntős mezőny. A második elődöntővel szemben, most több tehetségkutatós versenyző is elvérzett. A legszigorúbb zsűritag szokás szerint most is Pierrot volt. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Erdélyi Mónika kislánya - Már kész hölgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-hatalmasat-nott-erdelyi-monika-es-judy-kislanya.htmlA TV2 Édes életében Judy és Mónika gyermekét is láthatja a néző. A lányok esküvői ruhákat próbálgattak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.