Anyaszült meztelenül pózol Gigi Hadid a Vogue címlapján

Forrás: Vogue -
Gigi Hadid modell címlap francia Vogue meztelen magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legkeresettebb modellje állítása szerint pontosan így fest, amikor semmi mást nem visel, csak egy kevés parfümöt.

Gigi Hadid elképesztően dögös, és élvezi. A feltörő modellgeneráció egyik üdvöskéje ezúttal a francia Vogue címlapján borzolja a kedélyeket egy szál semmiben.

Forrás: Vogue

A Victoria's Secret kifutóját is megjárt modellt már többféleképpen is megmutatta csodálatos testét, ilyen merész fotó azonban eddig még sohasem készült róla.

Gigi Hadid 20 éves, és már bevette a divatvilágot

Az 1995-ös születésű amerikai modell seperc alatt vette be a kifutókat, és ma már a legnagyobb világmárkák is a lábai előtt hevernek. Fiatal, szexi, egyáltalán nem csontsovány, ellenben karcsú és nagyon nőies, nem mellesleg a legnagyobb fiatal sztárokkal bandázik éjjel-nappal. Gigi Hadid nevét érdemes lesz megjegyezni, itt meg is mutatjuk, miért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.