Hölgyek, figyelem! Kit Harington újra szingli

Forrás: Northfoto -
szingli párkapcsolat Kit Harington színész szakítás Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca szexi sztárja a hírek szerint újra facér, és végleg lezárta a kapcsolatát egykori kolléganőjével, Rose Leslie-vel. 

A pár még a sorozat elején jött össze, és bár az évek alatt sokszor szakítottak, valahogy mindig visszataláltak egymáshoz. Azonban a jelek szerint a románc most sem tartott sokáig - írja a Daily Mail.

Forrás: Northfoto

Harington egy barátja most azt nyilatkozta, hogy a színészt annyira nem viselték meg a történtek, és már javában falja a hölgyeket. A névtelen ismerős még azt is hozzátette, hogy éppen a színész mondta ki a szakítást, így nem csoda, ha ilyen gyorsan túllendült a történteken.

Cindy Crawford számára Richard Gere már csak egy idegenhttp://www.life.hu/intim/20160209-cindy-crawford-bevallotta-hogy-exferje-richard-gere-szamara-mar-csak-egy-idegene.htmlHúsz évvel a válásuk után a gyönyörű modell beismerte, hogy exférjével már egyáltalán nem tartják a kapcsolatot. Intim--Mészáros Dóra kipróbálta: Toll a mell alatthttp://www.life.hu/intim/20160206-meszaros-dora-kiprobalta-a-toll-a-mell-alatt-oruletet.htmlÚj netes őrület terjed: a lányok tesztelik, megmarad-e egy toll a cicijük alatt. Mészáros Dóra playmate szerint ez egy buta és egyáltalán nem szexi kihívás, de az Aktív kedvéért kivételesen tett vele egy próbát... Intim--A nyilvánosság előtt tapizta le Ryan Reynolds Blake Lively-thttp://www.life.hu/intim/20160208-blake-lively-es-ryan-raynolds-egy-kepen-pozol.htmlBlake Lively egy olyan fotóval rukkolt elő az Instagram-oldalán, ami által a rajongók betekintést nyerhettek a színésznő és Ryan Reynolds házaséletébe. Köszönjük! Intim--Johnny Depp bevallotta, hogyan szeretett bele feleségébe, Amber Heardbehttp://www.life.hu/intim/20160206-johnny-depp-szinesz-igy-szeretett-bele-felesegebe-amber-heardbe.htmlAmikor Johnny Depp először találkozott Amber Hearddel, már akkor tudták, hogy valami igazán különleges dolog van közöttük. Intim--Félmeztelenül fotózták Sean Penn 24 éves lányáthttp://www.life.hu/intim/20160205-sean-penn-szinesz-24-eves-lanyat-dylan-pennt-felmeztelenul-melltarto-nelkul-fotoztak.htmlAzok a fránya lesifotósok! Melltartó nélkül kapták lencsevégre Dylan Pennt. Intim--Emily Ratajkowski megmutatta, mi van a pulóvere alatthttp://www.life.hu/intim/20160206-emily-ratajkowski-modell-megmutatta-mi-van-a-pulovere-alatt.htmlA tökéletes modell újabb merész fotóval kedveskedett rajongóinak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.