Tolvai Reni nem bánja, ha Kállay-Saunders más lányokkal bulizik

buli féltékenység Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elárulta, hogy teljesen normális, ha szerelemét más, csinos lányok zsongják körül.

Tolvai Renátát - akinek nemrég még leégnie is sikerült egy februári napon - rajongói szembesítették azzal, hogy párját rengetegszer látják az éjszakában nélküle. Ilyenkor pedig nem meglepően egy csapat csinos lány veszi körül az énekest - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Tény, hogy külön szoktunk bulizgatni, mert különbözőek a baráti köreink, de ettől még együtt vagyunk. Az pedig nem zavar, hogy ilyenkor helyes lányok is körülzsongják Andrist, hiszen ez tök normális dolog. Néha persze együtt is el szoktunk menni szórakozni - árulta el a lapnak az énekesnő, akivel személyi edző foglalkozik, hogy tökéletes legyen az alakja.

Szupererotikus kütyük Valentinre és az év többi napjára is (18+)http://www.life.hu/intim/20160203-szexkutyuk-valentin-napra-ajandekba-dildok-es-egyeb-apro-kincsek.htmlFergeteges randihelyszíneket már ajánlottunk az idei Valentin-napra, sőt, még olyan szetteket is összegyűjtöttünk, melyekkel tutira nem lőhetsz mellé ezen az ünnepen. Vagyis, ha már megvan a program, és az is, mit viselsz majd, ideje, hogy intim bevásárlásra indulj! Intim--Relax, nasi és Tinder? Így nyelik le a Valentint a legkeményebb szinglikhttp://www.life.hu/intim/20160202-ot-tipp-hogy-tuleld-a-valentin-napot-szinglikent.htmlIsmét eltelt egy év, és te még mindig szingli vagy Valentin-napon? Vagy újra? Esetleg éppen most szakítottál, és fájó nosztalgiával gondolsz arra, hogy az elmúlt évben milyen boldogan készültél a szerelmesek napjára? Jó, jó, hogy te is szeretnéd megtalálni a párod, az viszont nem oké, hogy emiatt egész nap könnyfátyolon keresztül nézed a világot. Íme, néhány tipp, hogy ne fordulj be teljesen február 14-én sem. Intim--Máris tönkrement Jennifer Aniston házassága?http://www.life.hu/intim/20160208-jennifer-aniston-es-justin-theroux-hazassaga-maris-romokban-hever-egy-bennfentes-szerint.htmlValamivel több mint egy évvel ezelőtt titkos ceremónián mondta ki Jennifer Aniston és Justin Theroux a boldogító igent. A pár kapcsolata azonban egyre rosszabb egy közeli ismerősük szerint. Intim--Molnár Anikó 9 kutyával osztja meg az ágyáthttp://www.life.hu/intim/20160208-molnar-aniko-agyaban-kilenc-allat-is-elfer-a-szoke-bombazo-elfogado-pasit-keres.htmlA Való Világ egykori szőke bombázójának nem kell olyan férfi, aki nem fogadja el őt az állataival együtt. IntimOrigoAlig takarja valami Cindy Crawford fenekét - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160208-cindy-crawford-meses-alakjatol-teljesen-elajulsz-tengerparton-lazult-a-modell-foto.htmlA szupermodell egyszerűen gyönyörű a legújabb róla készült felvételen, melyen épp a tengerparton sétálgat. A lenge öltözet pedig kicsit többet is mutat a kelleténél. Intim--A nyilvánosság előtt tapizta le Ryan Reynolds Blake Lively-thttp://www.life.hu/intim/20160208-blake-lively-es-ryan-raynolds-egy-kepen-pozol.htmlBlake Lively egy olyan fotóval rukkolt elő az Instagram-oldalán, ami által a rajongók betekintést nyerhettek a színésznő és Ryan Reynolds házaséletébe. Köszönjük! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.