Elizabeth Banks végigtaperolta Eva Longoria fenekét - Videó!

színésznő Elizabeth Banks videó fenék Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két színésznő egy fotózás kedvéért pózolt együtt még két kolléganőjük társaságában. A munka igen jó hangulatban telt, melyet a sztár egyik barátja meg is örökített. 

Az Entertainment Weekly magazin kamera elé állította Hollywood legdögösebb színésznőit. Banks is a meghívottak között volt, és az egyik beállított póz alatt nem tudta hova tenni a kezét, így véletlenül megfogdosta Longoria hátsóját. Persze a csajok jót nevettek a dolgon, és ez a videón is látszik.

Kényszerszinglik: Amikor a férfiak hűségesek lennének, csak a nők miatt nem azokhttp://www.life.hu/intim/20160209-pilat-gabor-ferfinak-lenni-a-noert-erdemes-nonek-pedig-a-ferfiert.htmlMostanában mindenhol az elférfiasodott nőkről és az elnőiesedett férfiakról hallani. Mindkét nem tökéletes önigazolásaitól zsong a fül. IntimThinkstock5 ok, amiért nem jó ötlet, ha barátok maradtok az exeddelhttp://www.life.hu/intim/20160210-miert-nem-jo-otlet-ha-baratok-maradtok-az-exeddel.htmlA szakítás fájdalmas dolog. Bár elsőre úgy tűnhet, a „maradjunk barátok" szöveg enyhíthet a sebeken, most mutatunk 5 tényt, ami bebizonyítja: ami egyszer véget ért, az érjen is véget egy az egyben. Intim--Intim fotót posztolt Tóth Gabi http://www.life.hu/intim/20160210-toth-gabi-es-szerelme-trap-kapitany-intim-fotot-posztoltak-az-agybol.htmlTóth Gabi nem is lehetne ennél szerelmesebb - ezt a legújabb, Instagramra feltöltött fotója is bizonyítja, melyen meghitten bújnak össze kedvesével. Intim--Anyaszült meztelenül pózol Gigi Hadid a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/intim/20160209-gigi-hadid-modell-anyaszult-meztelenul-pozol-a-francia-vogue-cimlapjan.htmlA világ egyik legkeresettebb modellje állítása szerint pontosan így fest, amikor semmi mást nem visel, csak egy kevés parfümöt. IntimOrigoHölgyek, figyelem! Kit Harington újra szingli http://www.life.hu/intim/20160209-szakitott-a-tronok-harca-szerelmesparja-kit-harington-ujra-szingli-mar-bulizik.htmlA Trónok harca szexi sztárja a hírek szerint újra facér, és végleg lezárta a kapcsolatát egykori kolléganőjével, Rose Leslie-vel. IntimNorthfotoEzek aztán a vadító, tetovált istennők!http://www.life.hu/intim/20160208-tetovalt-testu-nok-fotosorozat.htmlA televarrt testű nőket nem mindenki tartja vonzónak, ám ezeket a fotókat látva nem lehet kérdés, hogy vannak, akiknek a bőréről nem hiányozhatnak a minták! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.