Kínos! Elképesztőt villantott Kim Kardashian 18 éves húga

Forrás: Northfoto -
Kim Kardashian Kylie Jenner alsónemű villantás valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Parádésra sikerült Kylie Jenner vonulása New York utcáin: Kim Kardashian hugocskája mintha nem csupán az alsóneműjét, hanem intimebb testrészeit is megvillantotta a lesifotósok előtt.

Valószínűleg Kylie Jenner sem így tervezte a lesifotósok előtti bevonulását New Yorkban.

Forrás: Northfoto

Kim Kardashian 18 éves húgának, aki nemrég indította el saját ruhamárkáját testvérével, Kendall Jennerrel közösen, első blikkre úgy tűnt, "csupán" a bugyija villant elő hasítottbőr szerelése alól, ám egy közelebbi kép tanúsága szerint mintha valami mást is megmutatott volna magából a valóságshow-sztár.

Forrás: Northfoto

Csak nem az, amire gondolunk?

Szerinted mi van a képen?

Trendi fürdőruhában élvezi Dubajt Liluhttp://www.life.hu/trend/20160206-lilu-musorvezeto-furdoruhaban-strandol-dubaj-tengerpartjan.htmlAz RTL Klub műsorvezetője jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben tölti jól megérdemelt pihenését, innen köszönt be rajongóinak Instagram-oldalán. TrendOrigo56 éves, kétgyerekes modell szerepel a Sports Illustrated különszámábanhttp://www.life.hu/trend/20160210-az-56-eves-nicola-griffin-a-legidosebb-aki-valaha-sports-illustrated-modell-volt.htmlNem volt még példa ilyenre: a világhírű sportmagazin fürdőruhás kiadványában ezúttal az 56 éves Nicola Griffin is bikinire vetkőzött. TrendOrigoSofia Vergara elárulta, mi történik melleivel egy vörös szőnyeges esemény alatthttp://www.life.hu/trend/20160205-sofia-vergara-szineszno-elarulta-mi-tortenik-melleivel-egy-voros-szonyeges-esemeny-alatt.htmlSofia Vergara aztán tényleg megszenved azért, hogy tündököljön egy-egy díjátadón: saját bevallása szerint nem egyszer vérzett is a ruhája alatt, annyira igyekezett kordában tartani hatalmas melleit. Trend--Ez ám a hasonlóság! Katalint másolja Mária hercegnő?http://www.life.hu/trend/20160208-maria-dan-hercegno-katalin-hercegnet-masolja-ugyanolyan-ruhaban-jelent-meg.htmlA dán hercegnő közel ugyanolyan ruhában jelent meg egy hivatalos eseményen, mint amiben annak idején Katalin hercegné bejelentette eljegyzését Vilmos herceggel. TrendAFPÚj tetoválások díszítik Angelina Jolie testéthttp://www.life.hu/trend/20160208-angelina-jolie-szineszno-3-uj-tetovalasa.htmlAz Oscar-díjas színésznő épp Kambodzsában forgat, itt kapták lencsevégre őt és három újonnan varrt tetkóját. Trend--Saját magával népszerűsíti fehérneműit az őrülten szexi Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20160202-heidi-klum-modell-maga-pozol-sajat-tervezesu-fehernemuinek-kampanyaban.htmlA német származású szupermodell nem bízta a véletlenre legújabb csipkecsodáinak promotálását. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.