Tóth Gabi szerelem Trap kapitány kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi nem is lehetne ennél szerelmesebb - ezt a legújabb, Instagramra feltöltött fotója is bizonyítja, melyen meghitten bújnak össze kedvesével. 

Az énekesnő forrón öleli át az ő szeretett kapitányát, és egy hatalmas csókot nyom az arcára. Gabi egy igazán meghitt fotóval lepte meg rajongóit, ami így Valentin-nap előtt, mindenki szívét megmelengeti.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi
Forró szexfogások a Valentin-napi étlaprólhttp://www.life.hu/intim/20160203-forro-szexfogasok-valentin-napra-ezekkel-orvendeztesd-meg-a-parodat.htmlVasárnap végre Valentin-nap, nem csoda, hogy jó ideje a szerelmesek napja tartja lázban a világot. Van, aki szuper programokkal készül, aki dögös meglepetésekkel áll elő, és olyan pár is akad, aki intim bevásárlásra indul a Bálint nap apropóján. Nálatok mi lesz a menü? IntimThinkstockKényszerszinglik: Amikor a férfiak hűségesek lennének, csak a nők miatt nem azokhttp://www.life.hu/intim/20160209-pilat-gabor-ferfinak-lenni-a-noert-erdemes-nonek-pedig-a-ferfiert.htmlMostanában mindenhol az elférfiasodott nőkről és az elnőiesedett férfiakról hallani. Mindkét nem tökéletes önigazolásaitól zsong a fül. IntimThinkstockRandi-est hercegi módra: egy helyi pubban iszogatott Vilmos herceg és Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/intim/20160210-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-egy-norfolki-helyi-pubban-kapcsolodott-ki-este.htmlA The Sun forrásai egy norfolki helyi kocsmában látták együtt a brit hercegi párt. Intim--Élő adásban mutogatja melleit a román időjárás-jelentőhttp://www.life.hu/intim/20160210-roxana-vancea-elo-adasban-pakolja-ki-melleit-a-roman-csatornan.htmlA legtöbb időjós viszonylag szolidan öltözik fel, nem úgy a román tévécsatorna műsorvezetője. Náluk az időjárás helyett Roxana mellei vannak az előtérben!Intim--Relax, nasi és Tinder? Így nyelik le a Valentint a legkeményebb szinglikhttp://www.life.hu/intim/20160202-ot-tipp-hogy-tuleld-a-valentin-napot-szinglikent.htmlIsmét eltelt egy év, és te még mindig szingli vagy Valentin-napon? Vagy újra? Esetleg éppen most szakítottál, és fájó nosztalgiával gondolsz arra, hogy az elmúlt évben milyen boldogan készültél a szerelmesek napjára? Jó, jó, hogy te is szeretnéd megtalálni a párod, az viszont nem oké, hogy emiatt egész nap könnyfátyolon keresztül nézed a világot. Íme, néhány tipp, hogy ne fordulj be teljesen február 14-én sem. Intim--Tolvai Reni nem bánja, ha Kállay-Saunders más lányokkal bulizikhttp://www.life.hu/intim/20160209-tolvai-reni-nem-feltekeny-kallay-sanders-andrasra-aki-mas-lanyokkal-szokott-bulizni.htmlAz énekesnő elárulta, hogy teljesen normális, ha szerelemét más, csinos lányok zsongják körül. IntimFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.