Hosszú Katinka: "3 éve nincs olyan nap, hogy ne lettünk volna együtt"

úszás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Úgy ébredünk, mint férj és feleség, de az edzésen már teljesen más szerepben vagyunk" - mesélte az úszónő, aki hosszú idő után adott interjút. Méghozzá közöset a férjével, Shane Tusuppal.

"Shane rendkívül céltudatos, úgy ismer, mint a tenyerét, és tudja, mikor mit kell mondania ahhoz, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból" - mondta Katinka a Hot magazinnak.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

"Lassan nyolc éve vagyunk együtt, és épp a napokban beszélgettünk arról, hogy az elmúlt három évben nem volt olyan nap, amikor ne együtt lettünk volna."

A sztárpár a nehézségekről is beszélt: "Magyarország csodálatos hely, az emberek rendkívül kedvesek, de néha rám tör a honvágy. Még nem beszélek magyarul, és emiatt néha nehéz kapcsolatokat kialakítanom. De mindenekelőtt a legfontosabb, hogy itt van mellettem a feleségem, aki mindennél többet jelent a számomra - nyilatkozta Shane Tusup, aki elmondta mely szavakat tudja már magyarul:

"Lovacska, cica, okos".

"Itt képzeljük el a közös életünket. Már otthon érzem magam itt" - tette hozzá az úszóedző.

Katinka elárulta, hogy néha ugyan elsírja magát, de olyankor mindig mellette van a párja, aki támaszt és erőt ad neki. "Nekem ő a férjem, a legjobb barátom, az edzőm, az üzlettársam, vagyis a másik felem. Mi ketten így vagyunk erősek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.