Ha a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszel

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat hiány szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a tükörbe nézel, egy boldog arc néz vissza rád? Egyáltalán min múlik, hogy boldog legyél?

Valószínűleg nem olyan szar az életed, mint egy hajléktalannak. Valószínűleg egy egészen csinos lakásban vagy házban élsz, még akkor is, ha van rajta hitel. Valószínűleg hatással van rád a nagy tévéden keresztül rád ömlő mocsok, és valószínűleg vannak felejthető pillanatok a párkapcsolatodban. Vagy az egész felejthető.

Esetleg nincs kapcsolatod, és azon keseregsz, hogy nincs.

Forrás: Thinkstock

Talán láttál már olyan embert, akinek a nyaralása 95%-ban pihentető, nyugodt és örömteli volt, mégis két hétig arról az 5% -ról beszélt, ami nem volt jó.

Ha a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszel, ezért első lépésben kövess el magad ellen egy merényletet! Dobj magadra egy szeretetbombát! Nem a rövid ujjú inges, színes nyakkendős, csillogó szemű ügynök hurráoptimizmusáról beszélek, és nem is egy induló párkapcsolat kampányidőszakában megélt lángolásról. A szeretetről.

Azért szükséges, hogy a szeretetbomba felrobbanjon benned, és benned robbanjon fel, mert így mindenre kihatással lesz, ami veled kapcsolatos, ugyanis nemcsak a szerethető dolgokat kell elárasztanod szeretettel, hanem mindet.

Tudod, a sivatagban nem nagy kihívás léböjtkúrát tartani, a tejjel-mézzel folyó Kánaánban annál inkább.

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.