Körberomantikázza a világot Madeline Relph és Jourdan Bowen

Forrás: Instagram/madelinejoyrelph -
Jourdan Bowen utazás Madeline Relph Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően gyönyörű és élményekkel teli utazásukat Instagram-oldalukon osztják meg rajongóikkal. 

Madeline Relph és Jourdan Bowen még iskolás korukban ismerkedtek meg egymással, akkor kezdődött a szerelmük, ami már 10 éve tart. Az ausztráliai pár mániája az utazás, így elhatározták, hogy ennek szentelik az életüket.

Forrás: Instagram/madelinejoyrelph

Madeline hivatásos modellként dolgozik A pár elárulta a Daily Telegraph magazinnak, hogy egyikük sem túl romantikus alkat, de az utazás közelebb hozza őket egymáshoz, és úgy érzik csak egyre szerelmesebbek lesznek egymásba kalandozásaik során.

Forrás: Instagram/madelinejoyrelph

Gyönyörű tájakra jutottak már el, amit a négy év alatt 80 ezer követőre felhizlalt rajongótáboruk előszeretettel csodál. Idilli képeik és életük tökéletes története miatt is egyre népszerűbb az oldaluk!

Forrás: Instagram/madelinejoyrelph
Ha a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszelhttp://www.life.hu/intim/20160211-pilat-gabor-ha-a-hianyaidra-fokuszalsz-boldogtalan-leszel.htmlAmikor a tükörbe nézel, egy boldog arc néz vissza rád? Egyáltalán min múlik, hogy boldog legyél? Intim--5 ajándék, amivel igazából örömet okozol a pasidnak Valentin-napon http://www.life.hu/intim/20160212-igy-fog-imadni-a-pasid-valentin-napon-szuper-tippek-paroknak-mozi-szex-es-fehernemu.htmlHagyjuk a közhelyeket! Felejtsd el a rózsaszín plüssöket, és a csokoládé bombont. Legyél belevaló csaj, és élvezd az érte járó elismerést. Intim--Dakota Johnson meztelenül akarja Jamie Dornanthttp://www.life.hu/intim/20160212-dakota-johnson-szineszno-meztelenul-akarja-jamie-dornan-szineszt-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlÖrömhírrel szolgálhatunk A szürke ötven árnyalata rajongóinak: ha teljesül a főszereplőnő, Dakota Johnson kívánsága, akár teljes ádámkosztümben is megcsodálhatjuk kollégáját, Jamie Dornant. IntimOrigoNicole Kidman retteg, hogy újra megcsalja a férfje, Keith Urbanhttp://www.life.hu/intim/20160212-nicole-kidman-szineszno-retteg-hogy-megcsalja-a-ferje-keith-urban.htmlA hírek szerint az utóbbi időben is rengeteg gond volt a színésznő házasságával, éppen ezért csak még jobban tart attól, hogy férjura, Keith Urban visszatér az American Idol zsűritagjai közé - és összemelegszik kolléganőjével, Jennifer Lopezzel.Intim--Erdélyi Mónika: "Egy nőnek akkor is jár a teljes élet, ha egyedül van"http://www.life.hu/intim/20160212-erdelyi-monika-nem-omlott-ossze-igy-allt-talpra-a-musorvezeto-a-szakitas-utan.htmlAz Édes Élet sztárjának életében többször is voltak már hullámvölgyek, de mindig talpra tudott állni. Rendezte az anyagi ügyeit, a magánéletét, és a tévéképernyőkön is újra rendszeres szereplő. IntimFotó: Rostás Bianka/Life.huHoppá! Egy szál alsógatyában pózol Ronaldohttp://www.life.hu/intim/20160212-cristiano-ronaldo-egy-szal-alsogatyaban-feszit.htmlCristiano Ronaldo úgy, ahogyan még sohasem láttuk: egy szál alsógatyában, kockahasa pedig a szivárvány minden színében pompázik, a szexi focistát ugyanis festékporral hintették be. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.