Sophie Marceau séf színésznő párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő a hírek szerint még csak randevúzgat a francia sztárséffel, de már most rabul ejtette a szívét. 

A 38 éves Cyril Lignac egy rendezvényen találkozott a sztárral, ahol rögtön szóba is elegyedtek egymással. Több francia lapnak nyilatkoztak a férfi ismerősei, akik elmondták: a színésznő bizony elég sokszor látható a séf laskása környékén - írja a Terrafemina.

Cyril Lignac, Sophie Marceau Forrás: AFP

Marceau már jó ideje egyedül van, ugyanis házassága Christopher Lamberttel 2014-ben, hét év után ért véget. Eddig még se a sztár, se Lignac nem erősítette meg a dolgot, de cáfolásra sem került, így elképzelhető, hogy a Házibuli csodaszép színésznője végre megtalálta az igazit.

Körberomantikázza a világot Madeline Relph és Jourdan Bowenhttp://www.life.hu/intim/20160212-madeline-relph-es-jourdan-bowen-instagram-sztarok-korbeutazzak-a-vilagot.htmlElképesztően gyönyörű és élményekkel teli utazásukat Instagram-oldalukon osztják meg rajongóikkal. Intim--Erdélyi Mónika: "Egy nőnek akkor is jár a teljes élet, ha egyedül van"http://www.life.hu/intim/20160212-erdelyi-monika-nem-omlott-ossze-igy-allt-talpra-a-musorvezeto-a-szakitas-utan.htmlAz Édes Élet sztárjának életében többször is voltak már hullámvölgyek, de mindig talpra tudott állni. Rendezte az anyagi ügyeit, a magánéletét, és a tévéképernyőkön is újra rendszeres szereplő. IntimFotó: Rostás Bianka/Life.huÚj szerelméről beszélt Szorcsik H. Viktóriárahttp://www.life.hu/intim/20160212-szorcsik-h-viktoriara-a-joban-rosszban-szinesznoje-szerelmes-egy-nala-6-evvel-idosebb-ferfiba.htmlA színésznő a Hot! magazinnak adott interjújában mesélt új választottjáról, akivel két hónapja alkotnak egy párt. Intim--Jennifer Lopez kipakolta a melleit - Micsoda fotó!http://www.life.hu/intim/20160211-jennifer-lopez-kozszemlere-tette-a-kebleit-melyen-kivagott-ruhaban-pozol-az-enekesno.htmlAz énekesnő a Las Vegasi-i koncertturnéja végső állomásán döntött úgy, hogy megmutatja kebelit a közönségnek is. Intim--Csomor Csilla: “Beletörődtem már, hogy nem lett gyerekem”http://www.life.hu/intim/20160211-csomor-csilla-mar-beletorodott-abba-hogy-nem-lett-gyermeke.htmlA színésznő néhány hete töltötte be az ötvenet, de egyáltalán nem zavarja, hogy ennyi idős lett. Méltósággal viseli a korát. Intim--Kényszerszinglik – Amikor a férfiak hűségesek lennének, csak a nők miatt nem azokhttp://www.life.hu/intim/20160209-pilat-gabor-ferfinak-lenni-a-noert-erdemes-nonek-pedig-a-ferfiert.htmlMostanában mindenhol az elférfiasodott nőkről és az elnőiesedett férfiakról hallani. Mindkét nem tökéletes önigazolásaitól zsong a fül. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.