Hárman akartak megerőszakolni egy lányt Debrecenben

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak támadás Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lépcsőházba vonszoltak és szexuálisan zaklattak támadói egy debreceni lányt. A három fiatal férfi ki is fosztotta a megfélemlített áldozatot.

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a társaságot, amely a gyanú szerint szexuális erőszakot követett el egy 17 éves debreceni lány ellen.

A háromtagú, 17-18 éves fiatalokból álló csapat péntek este szólította le a az áldozatot, majd közrefogták, és egy Darabos utcai társasház lépcsőházába hurcolták. Az Origo úgy tudja, a lányt itt hárman próbálták megerőszakolni.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ez nem sikerült nekik, de zaklatásuk így is szexuális erőszaknak számít a büntető törvénykönyv szerint.

A sértettől végül elvették a karkötőjét, mobiltelefonját, majd távoztak – a sokkos állapotba került lányt később a társasház egyik lakója vette észre, ő értesítette aztán a mentőket és a rendőrséget.

Fotó az egyik gyanúsított elfogásáról Forrás: Police.hu

A debreceni és hajdúhadházi gyanúsítottak kihallgatása, elszámoltatása jelenleg is zajlik a debreceni rendőr-főkapitányságon, az erőszak mellett kifosztás miatt is felelniük kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.