Nézegess szexi celebdekoltázsokat a tegnapi Story-gáláról: Íme a 20 legszebb!

Sarka Kata dekoltázs Story-gála Csomor Csilla celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Mi persze semmiről sem maradtunk le, Life.hu ugyanis élőben közvetítette a rendezvényt. És most az egyszerűség kedvéért csokorba szedtük a legcsodálatosabb idomokat!

1. Détár Enikő

A színésznőnek tegnap este előadása volt, de a Story-gála végére azért ő is befutott egy koccintásra. "Lazulni jöttem" - árulta el a Life.hu helyszíni tudósítójának. "Furcsa egy pillanat alatt kilépni a szerepemből és visszatérni a valóságba" - tette hozzá Enikő.

Forrás: Life.hu

2. Nyári Dia

A Barátok közt színésznőjének tökéletes alakján igazán jól mutatott ez a ruha:

Forrás: Life.hu

És még egyszer szemből is:

Forrás: Life.hu

3. Madár Vera

Az már biztos, hogy a Jóban, rosszban sztárjáé volt a Story-gála legvékonyabb dereka, de a dekoltázsa sem volt semmi:

Forrás: Marton Szilvia / Origo

4. Fésűs Nelly

Nellyt kedvese, Vajtó Lajos kísérte el a gálára. Melltartót azonban tutira nem vett fel:

Forrás: Marton Szilvia/ Origo

5. Horváth Éva

A szépséges modell dögösebb volt, mint valaha:

Forrás: Life.hu

"Most jöttem haza, két hetet töltöttem Balin, remekül éreztem magam. Ez az út kicsit hasonlított a tavalyi utazásomra, amikor is Burmában voltam. Mindkét helyen kedves emberek fogadtak, tökéletesen kipihentem magam" - mondta Éva, és lehet abban valami, amit mond, hiszen valóban rendívül dögös és szexi volt ezen az estén.

6. Horváth Gréta

Az RTL Klub Szelfi című műsorának sztárja vörös bársonyruhában érkezett:

Forrás: Life.hu

"Amióta vége lett a műsornak, teljesen átalakultam. Azért választottam egy magyar tervezőnő eme ruhadarabját, mert úgy gondolom, ez illik most leginkább a személyiségemhez: dögös, erős, magabiztos vagyok. Örülök, hogy lelkileg megerősödtem az elmúlt hónapokban, erre szükségem is volt, a férjemtől elváltam, egyedül nevelem a kisfiam. Az igaz, hogy van egy új szerelmem is azóta, de erről egyelőre nem szeretnék beszélni" - mondta el a Story-gálán.

7. Sütő Enikő

"Ma reggel úgy ébredtem, hogy nem volt hangom. Bevallom, örültem neki, most biztosan nagyon szexinek tartanak a férfiak, hiszen ők azokat a nőket szeretik igazán, akik nem beszélnek. Nem?!" – viccelődött az egykori modell.

Forrás: Life.hu

8. Csomor Csilla

A Barátok közt egykori Berényi Zsuzsájáról meg nem mondanánk, hogy 50 éves múlt az idén. A színésznő jobban fest, mint évekkel ezelőtt, ahogy mondani szokás: bombaformában van.

Forrás: Origo

9. Erdélyi Mónika

A műsorvezető egy tűzpiros ruhát választott, és kitette, amit ki kellett:

Forrás: Life.hu

10. Som-Balogh Edina

Az túlzás nélkül kijelenthető, hogy tegnap este a Barátok közt dívái voltak a legszexisebbek:

Forrás: Life.hu

11-12. Rogán Cecília és Sarka Kata

Az persze nem meglepő, hogy Sarka Kata most is gyönyörű volt. De nem csak ő, hanem Rogán Antal neje, Cecília is káprázatos formában volt:

Forrás: Life.hu

13. Cseke Katinka

A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje is kitett magáért. Katinka többször beszélt már arról, hogy 20 kilótól szeretne megszabadulni, ezért kemény diétába, és életmódváltásba kezdett.

Forrás: Life.hu

14. Edvin Marton felesége, Adrienn

A 42 éves Edvin Marton felesége a 2005-ben a Miss Balaton cím elnyerésével ismertté vált Gombosi Adrienn, akivel 2009-ben házasodtak össze. Az azóta már privát séf, ételstylist és receptíró Marton Adriennel két gyermekük van, Maxim (2009) és Noel (2011).

Forrás: Life.hu

15. Pintér Adrienn

Ada az idomai mellett gyönyörű combját is megmutatta:

Forrás: Origo

16. Sáfrány Emese

A felnőttfilmek egykori sztárja először jelent meg párjával a nyilvánosság előtt. A jelenleg légtornászként és oktatóként tevékenykedő híresség a Life.hu újságírójának elmesélte, nemrég költöztek össze Attilával, akivel remek párost alkotnak, így nem volt kérdés, hogy vele érkezik a bálra.

Forrás: Life.hu

17. Muri Enikő

Az X-Faktor énekesnője új frizurát viselt, de ami még fontosabb volt, hogy egy csodás mellvillantós szettet választott:

Forrás: Life.hu

18. Nádai Anikó

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire jót tett neki az anyaság:

Forrás: Life.hu

19. Erős Antónia

Idén egy igazán profi páros, Erős Antónia és Till Attila vezette Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét. Az RTL Klub híradósa dögös pirosban gálázott:

Forrás: Birton Szabolcs

20. Cseh Laci felesége, Dia

A páros tavaly nyáron mondta ki a boldogító igent:

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.