Rihanna mellbimbókkal ünnepelt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
átlátszó mellbimbó ruha Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. Az első ránézésre szerény és ízléses ruha alól bizony bőven kitűnnek a mellbimbói.

Áttetsző ruhában lépett színpadra szombaton a barbadosi énekesnő. A MusiCares gálán Lionel Richie tiszteletére adott elő néhány számot, egy hosszú, visszafogott szabású ruhában.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Első pillantásra kifejezetten szokatlan látványt nyújtott a magamutogató énekesnő ebben az öltözékben, de a közelebbi képeken már egyből látszik, hogy ez sem olyan szerény választás. Ha mindenét nem is, azért a mellbimbóit most is megmutatta.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk
Happy Valentine: David Beckham az alábbi nyalánkságokkal kedveskedett Victóriánakhttp://www.life.hu/intim/20160214-david-beckham-edes-ajandekokkal-lepte-meg-kedveset-victoria-backhamet.htmlKözel 20 éve nézzük tétlenül, hogy Victoria Beckham milyen szerencsés nő. Nos, a mai is egy ilyen nap.IntimOrigoRomantika a köbön: Zimány Linda Rómában Valentin-napozikhttp://www.life.hu/intim/20160214-zimany-linda-romaban-valentin-napozik-kedvesevel-kedves-ferenccel.htmlGáspár Evelin egy marék lufit kapott február 14-én, Sarka Kata pedig egy csokor rózsával lett gazdagabb, akárcsak Tóth Gabi. Zimány Lindának azonban nem akármilyen meglepetésben van része.Intim--Íme Tóth Gabi Valentin-meglepetése: Ezt kapta a kedvesétőlhttp://www.life.hu/intim/20160214-toth-gabi-valentin-meglepetese-egy-csokor-rozsa-ezt-kapta-a-kedvesetol.htmlSzép nap ez a mai, sorra érkeznek a Valentin-napi celebképek és ajándékfotók. Most például Tóth Gabi döntött úgy, közösségi oldalán is megköszöni szerelmének, hogy meglepte Bálint-napon. Intim--Sarka Kata is megkapta Valentin-napi ajándékát: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160214-hajdu-peter-posztolta-ki-mit-kapott-felesege-sarka-kata-valentin-napra.htmlSzép nap ez a mai, sorra érkeznek a Valentin-napi celebképek és ajándékfotók. Most például Hajdú Péter döntött úgy, közösségi oldalán is köszönti kedvesét, Sarka Katát. Intim--Van egy kis hiányérzetünk Gáspár Evelin Valenin-napi ajándékával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/intim/20160214-gaspar-evelin-valentin-napra-kizart-hogy-csak-egy-marek-lufit-kapott-volna.htmlGáspár Győző idesebbik lánya Valentin vasárnapjának délelőttjén posztolta ki, hogy mit is kapott erre a jeles ünnepre.Intim--Kucsera Gábor és Tápai Szabina volt a Story-gála legédesebb párjahttp://www.life.hu/intim/20160214-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-volt-a-story-gala-legedesebb-parja.htmlA szombat esti gálára a legtöbben a párjukkal érkeztek. Szabó Zsófi büszkén feszített vőlegénye mellett, és a Barátok közt szexi sztárja, Solti Ádám is bemutatta választottját. Az egyik legédibb pár azonban a Kucsera-Tápai páros lett. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.