Ilyen a házasélet Kámaszútrája

Forrás: Farley Katz és Simon Rich/The New Yorker -
szex szerelem házas Kámaszútra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem tudományának könyvét a mai, modern világhoz igazították az illusztrátorok. Az eredmény vicces, ugyanakkor elkeserítő igazságokat is tartalmaz.

A Kámaszútra az emberi szexualitás és a szerelem tudománya. Természetesen ez nemcsak egy szexuális tankönyv, hanem az életre is tanít, de mégis csupán az erotikus tartalma ragadt meg a legtöbb ember tudatában. Rengeteg pozíciót is tartalmaz az eredeti mű, amit most Farley Katz és Simon Rich újraértelmeztek. Eldöntötték, hogy a mai, modern világhoz igazítják a rajzokat. Ebből születtek ezek a keserédes illusztrációk.

“Mosogatógépben”

Forrás: Farley Katz és Simon Rich/The New Yorker

A férfi elkezd bepakolni a gépbe, de mivel nem jól csinálja, a feleség kénytelen odamenni, hogy megmutassa a helyes módot.

“Lejjebb adni a szintből”

Forrás: Farley Katz és Simon Rich/The New Yorker

Amikor a férfi már megengedi magának, hogy a felesége előtt galambokat eregessen bocsánatkérés, vagy megbánás nélkül.

“Partra vetett bálnák”

Forrás: Farley Katz és Simon Rich/The New Yorker

Amikor a férfi és a nő annyit esznek a fűszeres indiai ételekből, és úgy felpuffadnak a rizstől, és még beszélgetni is képtelenek, nemhogy szeretni.

“Csináld magad”

Forrás: Farley Katz és Simon Rich/The New Yorker

Amikor a nő rajta kapja férjét, hogy mellette fekve éppen saját magán dolgozik. A feleség csak annyit kérdez: “Tényleg?”, majd hátat fordít és így telik el az este.

“Megszakított közösülés”

Forrás: Farley Katz és Simon Rich/The New Yorker

Amikor a férj finoman megcsókolja a felesége nyakát, a nő pedig viszonzásul gyengéden megsimogatja a férfi mellkasát. Ekkor viszont váratlanul a gyerek sikoltozva beront a szobába, mert mondjuk valami furcsa zajt hallott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.