Rosie Huntington melltartó nélkül flangált

Forrás: NORTHFOTO -
mellbimbó melltartó Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell Malibuban vásárolgatott. A hatalmas hőségben nem érezte szükségesnek a melltartót.

Rosie Huntington csupán egy lenge ruhát kapott magára, mielőtt elindult volna körülnézni Malibu utcáin. A 28 éves modell egy barátja társaságában ütötte el a forró délutánt vásárolgatással.

Forrás: NORTHFOTO

Jason Statham jegyese nem gondolkozott túl sokat azon, hogy mit is viseljen a délutáni kiruccanásra. Átütő mellbimbókkal indult neki a városnak.

Valentin-napi meglepetést villantott a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20160217-csobot-adel-megmutatta-mit-kapott-ajandekba-valentin-napra.htmlIstenes Bence kedvese, aki legutóbb gömbölyödő pocakját is megmutatta, most azt is közzé tette, mivel lepték meg a szerelmesek napján.Intim--"Lesz egy közös gyerekünk" - Szabó Zsófi vőlegénye nem szeretne közszereplő lennihttp://www.life.hu/intim/20160217-szabo-zsofi-volegenye-kis-zsolt-nem-szeretne-kozszereplo-lenni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi büszkén feszített vőlegénye mellett a hétvégi Story-gálán. Mostanra pedig az is kiderült, hogy a műsorvezető és párja, Zsolt, miközben a nyári esküvőt tervezgeti, családi vállalkozásba is kezdett. Intim--Palvin Barbi fürdőruhában szexiskedikhttp://www.life.hu/intim/20160217-palvin-barbi-megmutatta-furdoruhas-fotojat-a-sports-illustrated-magazinban.htmlA gyönyörű magyar modell a Sports Ilustrated magazin fürdőruha-katalógusában mutatta meg idomait dupla oldalon. Intim--Érmek, érdemek és érzékiség: Ők minden idők legszexisebb sportolónőihttp://www.life.hu/intim/20160216-jakabos-zsuzsanna-amy-acuff-serena-williams-lindsey-vonn-minden-idok-legszexisebb-sportolonoi.htmlMindenki imád ismert, sikeres, és nem utolsó sorban dögös sportolókban gyönyörködni. Legutóbb az ESPN magazin különszámában láthattunk hivatásos sportembereket, aki ruha nélkül mutatták meg tökéletes idomaikat. Decemberben pedig néhány bevállalós lengyel sportoló állt össze, és feldte fel csodás testét egy jótékony célra készült naptárhoz. Most egy hasonló összeállítást készítettünk, minden idők legszexisebb sportolónőit szedtük csokorba, azzal a különbséggel, hogy a hölgyek nálunk ruhában lesznek. Legalábbis a legtöbbször. Intim--Fétis modell lett a háromgyermekes anya, Sabien Demoniahttp://www.life.hu/intim/20160216-sabien-demonia-a-haromgyermekes-anyuka-fetis-modell-lett.htmlA nő nem tudta eltartani a gyermekeit, ezért különös karrierbe kezdett. Fétis modellként viszont már fényűző életet élnek! Intim--Pirner Alma vetkőzős magánszámmal nyűgözte le férjéthttp://www.life.hu/intim/20160216-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-vetkozos-maganszammal-rukkolt-elo-ferjenek-valentin-napon.htmlValentin-nap alkalmából valami különlegessel, valami felejthetetlennel szerette volna meglepni férjét a rúdtáncos, nos döntsd el sikerült-e neki! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.