"Lesz egy közös gyerekünk" - Szabó Zsófi vőlegénye nem szeretne közszereplő lenni

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
közszereplő Szabó Zsófi vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi büszkén feszített vőlegénye mellett a hétvégi Story-gálán. Mostanra pedig az is kiderült, hogy a műsorvezető és párja, Zsolt, miközben a nyári esküvőt tervezgeti, családi vállalkozásba is kezdett.

Isten színe előtt fogadnak örök hűséget egymásnak néhány hónapon belül, a közös életet pedig közös vállalkozással szeretnék megalapozni. Mindezt a Story-gálán derült ki - írja a Bors. Szabó Zsófi vőlegénye, aki bár nem állt szándékában, óriási feltűnést keltett a vörös szőnyegen, amikor bevonult az est legsugárzóbb menyasszonya oldalán.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Nem is akart eljönni" - árulta el a helyszínen Zsófi, aki láthatóan büszkén fogta párja kezét, és mosolyogva mutatta be kollégáinak szíve választottját.

de mivel a Story Extra műsorvezetője vagyok, és egyértelmű volt, hogy itt a helyem, mégsem hagyhatta, hogy kísérő nélkül jelenjek meg - magyarázta Zsófi, majd Zsolt is megerősítette: csak szerelme kedvéért mutatta meg magát a celebvilág legnagyobb éves eseményén.

"Új számomra ez a szituáció a fotósok és újságírók gyűrűjében, de tisztában va­gyok vele, hogy ez is egy része Zsófi éle­té­­­nek, és amennyire szükséges, én is csatlakozom. Bár jobb szeretem az időt vele kettesben tölteni, a lovardában. Csodálatos az élet Zsófi mellett, és nagyon élvezem a vőlegényszerepet" - tette hozzá a fiatalember, akitől azt is megtudtuk, hogy az első tíz hónap inkább Nyíregyházán telt, ahol kedvese a családjával és a barátokkal is­merkedhetett meg.

Az elmúlt hetekben azonban felköltöztek a fővárosba, nyári esküvőt ígérnek, de még a helyszín és a pontos dátum sincs meg, egyelőre annyit tudnak, hogy nagyon sokan lesznek az eseményen. Zsófi vőlegénye egyébként a munka mellett még egyetemre jár és másoddiplomáján dolgozik, amiről csak egy dolog vonhatja el a figyelmét: Zsófi.

"Most a leginkább a közös jövőnk megteremtésére koncentrálok" - jelentette ki. "Lesz egy közös gyerekünk, egy közös cég" - újságolta el a lány. "Új ruhamárkát dobunk piacra, elérhető áron. Letisztult lesz, amilyen Szabó Zsófi 2016-ban. Nem va­gyok divattervező, ezért áll mellettem egy szakmai csapat, amely segít megvalósítani az elképzeléseimet" – magyarázta, miközben smaragdzöld ruhájára mutatott, ami a Carnute első ruhakölteménye. "Ez egy egyedi, méretre gyártott darab, tehát nem a báli ruha lesz a profilunk, de sokrétű stílust képviselünk majd, főként praktikus és kényelmes darabokat fogunk készíteni. Olyan ruhákat kell elképzelni, amiket fel lehet venni iskolába, a munkahelyre, ugyanakkor egy vacsorán is meg lehet benne jelenni a nap végén – mesélte Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.