Hosszú Katinka csodás, szerelmes üzenettel indítja a reggelünket

párkapcsolat szerelem Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka, aki legutóbb nagyszerű ajándékot kapott, most egy őszinte üzennel bíztatja követőit, hogy ne adják fel és keressék az igazit.

"Mosolygós, szép jó reggelt Nektek is! Kívánom, hogy mindenki megtalálja élete párját, akivel mindig boldog lesz, még akkor is ha a világ a feje tetejére áll! Én nagyon szerencsés vagyok, hogy megtaláltam őt" - írta ki Facebook oldalára Katinka, majd pedig közzé tette az alábbi fotót, melyen boldogan mosolyog férje oldalán.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Jelenleg senki nem akar foglalkozni a Hosszú Katinka-üggyel

Hosszú Katinka nem fog indulni a győri úszó országos bajnokságon, mivel nem akarja megszakítani az amerikai edzőtáborozását - írtuk korábban. A sportoló az úszószövetségből már nem igazán tartja a kapcsolatot senkivel, Kiss László szerint viszont azzal, hogy nem indul az ob-n, cserbenhagyja a női váltót.
Himnuszt írtak Hosszú Katinkáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-hosszu-katinka-uszonohoz-iron-ladyhez-himnuszt-irt-egy-bajai-zenesz.htmlEgy bajai zenész, Ossó Balázs írt dalt az Iron Ladyhez. A hozzá készült videoklip dinamikus lett, és az úszófenomén is feltűnik benne. TV + Sztárok--Nehéz döntések előtt áll Hosszú Katinka: Shane-nel választaniuk kellhttp://www.life.hu/news/20160213-hosszu-katinka-uszono-nehez-dontes-elott-all-milyen-szamban-usszon-rioban.html"Még nem véglegesek az olimpiai számaim, most már választanunk kell" - nyilatkozta Hosszú Katinka az M4 Sportnak Kecskeméten, ahol az Univer 24 órás úszóünnepén vett részt.News--Hosszú Katinka: "3 éve nincs olyan nap, hogy ne lettünk volna együtt"http://www.life.hu/intim/20160211-hosszu-katinka-uszono-es-ferje-shane-tusup-3-eve-nincs-olyan-nap-hogy-ne-lettunk-volna-egyutt.html"Úgy ébredünk, mint férj és feleség, de az edzésen már teljesen más szerepben vagyunk" - mesélte az úszónő, aki hosszú idő után adott interjút. Méghozzá közöset a férjével, Shane Tusuppal. Intim--Hosszú Katinka újabb három számban győzött Amiens-benhttp://www.life.hu/news/20160206-hosszu-katinka-uszo-ujabb-harom-szamban-gyozott-amiensben.htmlHosszú Katinka - a pénteki nyitónaphoz hasonlóan - szombaton is három számban győzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben.NewsAFPHosszú Katinka nevével meggyűlt a bajuk a franciáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-nevevel-meggyult-a-baja-a-franciaknak-amiensben.htmlAz Iron Lady is megmosolyogta, amikor Amiens-ben viccesen elírták a nevét. TV + Sztárok--Hosszú Katinka megmutatta, hogy lazíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160203-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-megmutatta-hogyan-lazit.htmlAz Iron Lady még a pihenés perceiben sem hagyja el az úszómedencét, ő tényleg a vízben érzi jól magát. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.