Titokban férjhez ment Sallai Nóra

Fotó: Sárosi Zoltán/sajtoszoba.tv -
esküvő Jóban Rosszban TV2 szerelem Sallai Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban nővérkéjére véletlenül talált rá a szerelem. Már a találkozásuk is mesébe illő, ahogy a szerelmük is az.

Sallai Nóra egy közlekedési lámpának köszönheti, hogy megtalálta élete párját. Megismerkedésük különös, és aranyos történetét a Story magazinnak árulta el a Jóban Rosszban sztárja.

Fotó: Sárosi Zoltán/sajtoszoba.tv

Az utcán sétálva szúrták ki egymást, de szerelme kitartása nélkül történetük nem lenne több egy sikertelen próbálkozásnál. Elhaladtak egymás mellett az utcán, ám a férfi visszafordult, mert annyira megtetszett neki Nóra, aki éppen egy gyalogátkelőhelynél várakozott. Többszöri kosár után Bence még mindig próbálkozott, és végül a színésznő beadta a derekát. Később is minden úgy alakult, mint a mesében. Két hét után összeköltöztek, és azóta is együtt élnek.

“Január 30-án szaladt utánam az utcán, és két évvel később, éppen január 30-án tartottuk a polgári esküvőt” - mondta Nóra a lapnak. Szűk, családi körben ünnepeltek, de a nagy lakodalom sem marad el. Idén nyáron tartják majd a templomi szertartással együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.