Újra együtt? Válás után is együtt vakációzik Ben Affleck és Jennifer Garner

Forrás: AFP -
Vakáció válás Ben Affleck Jennifer Garner síelés Tom Brady Gisele Büdchen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megcsalás és válás ide vagy oda, az egykori hollywoodi álompár együtt tölti jól megérdemelt pihenését a montanai hegyekben. 

Egy egész világ döbbent le, amikor Ben Affleck és Jennifer Garner bejelentették válásukat, amelyet később tovább tetézett a hír, miszerint a színész állítólag a család dadájával, Christine Ouzounian-nel lépett félre - és miatta ért véget a 10 éven át tartó házasság.

Forrás: AFP

Nos, a jelek szerint annyira mégsem haragszik a hamarosan exférjjé avanzsálódott Benre Jennifer: a Page Six hírei szerint az egykori sztárpár együtt tölti síelését a montanani Yellowstone Club síterepen, méghozzá egy másik sztárpárral, Tom Bradyvel és feleségével, a nemrég visszavonult modellel, Gisele Bündchennel.

Bloody Mary-t, sört és whiskyt ittak, csak miattuk tartott nyitva a bár tovább. Aztán mindannyian ettek nachost, még Gisele is

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.