Eddie Redmayne felesége egy abszolút csoda

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant -
feleség szerelem Eddie Redmayne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindenség elméletében Stephen Hawkingot alakító színész még mindig olyan szerelmes a feleségébe, mintha még a mézesheteiket töltenék.

Eddie Redmayne és felesége egy idilli, téli ceremónián kötötték össze az életüket, de szerelmük azóta sem csillapodott. A 34 éves sztár még mindig teljesen odavan várandós nejéért, gyönyörű, szerelmes szavakkal nyilatkozott a nőről.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

Az Oscar-díjas Eddie Redmayne nemrég jelentette be, hogy első közös gyermekeüket várják, és elmondta, hogy felesége mindenben segíti őt. Hozzátette, hogy Hannah egy abszolút csoda, és hatalmas szerepet játszott abban, hogy ilyen sikeres színész lehessen.

Eddie azt is elárulta, hogy mindig egy csapatként dolgoznak, és Hannah ahová csak tudja, elkíséri őt.

Fülöp herceg megcsalta Erzsébet királynőt?http://www.life.hu/intim/20160222-fulop-herceg-allitolag-megcsalta-erzsebet-kiralynot-es-kikapcsoltatta-a-futest-a-szobajaban.htmlA Buckingham-palotában zajló eseményeket valójában csak a királyi család, és az ott dolgozók ismerik. A família féltett titkainak egy részét most az egyik bennfentes tálalta ki. Intim--Őszinte fotósorozat arról, milyen is valójában egy nyitott kapcsolatban élnihttp://www.life.hu/intim/20160222-milyen-egy-nyitott-kapcsolatban-elni-fotosorozat.htmlKeren Moscovitch fotográfus pontosan tudja, milyen is belülről egy nyitott párkapcsolat - tekintve, hogy egykor ő maga is élt ilyenben. Íme, Keren szemléletes képsorozata a nem-monogám életstílusról. Intim--Féltékenység lengi körül Tóth Andiék produkciójáthttp://www.life.hu/intim/20160222-toth-andi-parja-feltekeny-az-enekesno-duettpartnerere-berkes-oliverre.htmlA Dal versenyzői a közönség egyik nagy kedvencei. Ugyan barátságnál nincs több Tóth Andi és Berkes Olivér között, az énekesnő párja mégis féltékeny. Intim--Kylie Minogue is megerősítette, hogy eljegyezte 28 éves szerelmehttp://www.life.hu/intim/20160222-kylie-minogue-enekesno-megerositette-hogy-eljegyezte-parja-joshua-sasse.htmlAmit eddig csak bizonyos sajtóforrások rebesgettek, nemrég a világhírű énekesnő és újdonsült vőlegénye, Joshua Sasse is elismertek. Intim--Az elnyomás akkor szűnik meg, amint az egyik kilép a játszmábólhttp://www.life.hu/intim/20160218-pilat-gabor-az-elnyomas-abban-a-pillanatban-szunik-meg-amint-az-egyik-kilep-a-jatszmabol.htmlA kifejlett és masszív egóval (az elme által gyártott hamis éntudat) rendelkező ember önbizalma és önértékelése is alacsony tartományban kullog, még akkor is, ha az illető igyekszik Istent játszani. Intim--Eljegyezte 28 éves pasija a 47 éves Kylie Minogue-othttp://www.life.hu/intim/20160219-kylie-minogue-enekesnot-eljegyezte-28-eves-pasija-joshua-sasse.htmlJoshua Sasse a hírek szerint még decemberben gyűrűzte meg a 47 éves popdívát svájci kiruccanásuk alatt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.