Demcsák Zsuzsa: „Nincs új kapcsolatom"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa TV2 szerelem pletyka kapcsolat volt férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetőjét egy kollegájával hozták hírbe, és még Zsuzsa volt férje is megszólalt az ügyben. A gyönyörű műsorvezető telefonon reagált a Life.hu-nak a híresztelésekre. 

Demcsák Zsuzsa a legfrissebb, sajtóban felröppent pletykák szerint a TV2 egyik szerkesztőjével került bensőséges kapcsolatba – írja a Blikk, a lapnak pedig a műsorvezető volt férje is nyilatkozott az ügyben.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Tudok kettőjük kapcsolatáról, a fiatalember telefonon már engem is megkeresett. Szeretett volna velem leülni és Zsuzsáról beszélgetni, de végül lemondta, mert a volt feleségem megtiltotta, hogy velem találkozzon" – mondta a lapnak Kiss József.

A Life.hu telefonon érte el Zsuzsát, aki elmondta, hogy a Facebook oldalán közölte a magánéletével kapcsolatos álláspontját.

„Nagyon köszönöm a jókívánságokat, de nem vagyok se szerelmes, se új kapcsolatom nincs. Amint változás áll be a magánéletemben, azt biztosan én fogom megerősíteni az érdeklődőknek" – írta Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.