párkapcsolat dráma idegesítő férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minek ennyi ruha? Miért tart ennyi ideig a készülődés? Már megint miért hisztizel? Ismerős kérdések, amelyeket minden nő legalább egyszer hall az élete során. Összeszedtünk néhány idegesítő női szokást, amelytől minden férfi hátán feláll a szőr. 

Túl sokáig sminkelünk

Órákra beköltözünk a fürdőszobába, és addig nem vagyunk hajlandóak kijönni, amíg nem találjuk tökéletesnek a külsőnket. Ahhoz képest, hogy a férfiak maximum 10 perc alatt elkészülnek, mi képesek vagyunk túlzásba vinni a dolgokat.

Forrás: Thinkstock

Mindenhol szelfi

"Minek annyi kép? Tegnap csináltál utoljára" - hangzik el párunk szájából. Roppant idegesítő lehet, ha minden egyes közös másodpercről készíteni kell egy felvételt.

Forrás: Thinkstock

Női dráma

Bal lábbal kelsz fel, és legszívesebben az egész világot elpusztítanád. Ilyenkor inkább ne otthon vezesd le a felesleges feszültséget, és próbáld meg ne a szerelmedre kivetíteni a problémáidat.

Forrás: --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.