Várkonyi Andrea párkapcsolat szerelem Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 híradósa őszintén bevallotta, párjával Bochkor Gáborral megéltek már pár hullámvölgyet, de mindig sikerült felülemelkedniük a problémákon.

Régebben Bochkor Gábor egy interjúban mesélt arról, hogy időnként külön alszik Anditól és sms-ben vitáznak, hogy gyermekük ne sérüljön. A Story magazinban most Andi vallott arról, hogy bizony az ő kapcsolatukban is volt amikor felmerült a szakítás lehetősége.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

„Tíz év alatt bennünk is felmerült párszor, hogy szétmegyünk, de ilyenkor mindig ráébredünk, hogy a mi szövetségük sokkal értékesebb annál, hogy felrúgjuk. Odáig soha nem jutottunk el, hogy valaki elkezdett volna pakolni" – mesélte Andi.

Bochkor Gábor kijelentése kiverte a biztosítékot

A rádiós a Music Fm Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". Szavai a sztárvilágban is kiverték a biztosítékot, több híresség, köztük exe, Molnár Anikó is reagált Bochkor szavaira. De később Schobert Norbi is beszállt a virtuális szócsatába, és közösségi oldalán vágott oda a rádiósnak.
Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem: Íme a hétféle szerelemtípus!http://www.life.hu/intim/20160224-megyeri-zsuzsa-dora-szerelem-szerelem-vagyis-intimitas-szenvedely-es-elkotelezodes.htmlSe éjjelem, se nappalom, nem tudok enni, nem tudok aludni, a munkára koncentrálni meg pláne nem, mert csak ő, vagyis csak ő jár a fejemben. Ismerős, ugye? Intim--Kelly Rohrback ízelítőt adott abból, milyen lesz majd Pamela Andersonkénthttp://www.life.hu/intim/20160225-kelly-rohrback-modell-es-szineszno-a-harpers-bazaar-magazinban-szerepel-szexi-furdoruhaban.htmlLeonardo DiCaprio exbarátnője, akit hamarosan az új Baywatch-filmben láthatunk viszont, a Harper's Bazaar hasábjain szexiskedik.IntimOrigo21 év házasság után különköltözött Nemcsák Károly és Darvasi Ilonahttp://www.life.hu/intim/20160225-nemcsak-karoly-szinesz-es-darvasi-ilona-szineszno-hazassaga-21-ev-utan-tonkrement.htmlDarvasi Ilona a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házassági problémáját, hogy elejét vegye a pletykáknak. IntimMTI Brad Pittnek elege van Angelina Jolie sötét múltjábólhttp://www.life.hu/intim/20160224-angelina-jolie-szineszno-multja-miatt-keszul-elhagyni-feleseget-brad-pitt.htmlÁllítják: az Oscar-díjas színész megelégelte, hogy lépten-nyomon belebotlik felesége, Angelina Jolie régi ügyeibe, és már a válás is megfordult a fejében. Intim--Britney Spears fehérneműben villantotta meg vadító idomaithttp://www.life.hu/intim/20160224-britney-spears-fekete-fehernemuben-riszalja-csipojet.htmlAz énekesnő fekete melltartóban és egy falatnyi bugyiban mutatta meg testét a követőinek. Intim--Végtelen lábakat villantott Péterfy Bori - Dögös fotó!http://www.life.hu/intim/20160224-peterfy-bori-enekesno-instagram-oldalan-mutatta-meg-hosszu-labait.htmlA vagányságáról elhíresült énekesnő a színpadon már egy jó ideje színésznőként is bizonyít. Most pedig azt is megmutatta, hogy milyen dögös akkor is, amikor egész nap próbál! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.