Férfiak figyelem: A nők kielégüléséhez ezen az applikáción keresztül vezet az út!

Forrás: Thinkstock -
applikáció nők alkalmazás orgazmus kielégítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy a szexualitás és a kielégülés egyre kevésbé számít tabunak, még mindig rengeteg nő van, akit a párja nem tud eljuttatni a csúcsra. Ez a hiánypótló applikáció ebben segíthet!

A hölgyek is szeretnének kielégülni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a nők számára értékesített szexuális segédeszközök eladása az egekben van - írja a Telegraph.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Miközben a partnerükkel nem tudnak a csúcsra jutni, olyan kiegészítőket keresnek, ami megadja nekik a várt élvezetet. Ezért hajlandóak rengeteg pénzt is kifizetni, nem hiába szárnyalnak a szexuális segédeszközöket forgalmazó üzletek.

Képünk Illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy új alkalmazás azonban a különböző erotikus játékszerek ajánlása helyett az oktatást helyezi előtérbe. Észrevették ugyanis, hogy a férfiak többsége nincsen annak a tudásnak a birtokában, ami szükséges lenne a nők csúcsra juttatásához. Ezért hát, megmutatják nekik.

Forrás: AFP

OMGyes nagyon hamar borzasztó népszerű lett a nők körében. Még Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja is befizetett erre a hiánypótló applikációra. Elmondása szerint nagyon jó befektetés volt az az egyszeri 27 font, vagyis körülbelül 11 ezer forint, amit az alkalmazásra áldozott.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az applikáció igazán formabontó. Nem illusztrált képekkel dolgozik, hanem hús-vér nőkkel! Különböző hölgyek teljesen meztelenül mutatják be saját magukon a kielégítés 12 fajtáját! Később az illető az érintőképernyő segítségével gyakorolhatja is a látott mozdulatokat! Nők, és férfiak egyaránt tanulhatnak az alkalmazásból, vagy akár együtt is elvégezhetik a “leckéket”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.