Dagadó izmok, csillogó szemek: Ők minden idők legszexisebb férfi sportolói

Forrás: Facebook/Camille Lacourt -
tél2016 David Beckham Camille Lacourt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne szeretne dögös, izmos, kisportolt testeket bámulni... Ha nőkről van szó, egyértelmű, hogy imádják őket gusztálni a pasik, de a csajok is izgalomba jönnek egy-egy csodatest és arc láttán. Ezúttal a hölgy olvasóknak kedveskedünk minden idők legszexisebb férfisportolóival. 

David Beckham

Természetes, hogy egy ilyen összeállítás csakis a 40 éves focistával kezdődhet. Davidbe közel 20 éve szerelmesek vagyunk, és imádatunk az esztendők múlásával sem csökken. Beckham egy igazi legenda, aki szinte az élete összes területén kimagasló eredményt nyújt. Álomkarrierje után mostanában inkább apai feladataival és reklámkampányaival hívja fel magára a figyelmet, de a jótékonykodásra is fordít időt és energiát.

Forrás: Armani, AFP

Gyurta Dániel

Az athéni olimpián még 14 évesen szerzett ezüstérmet, azóta egy olimpiai és három vb-aranyat tett mellé, de megmaradt ugyanannak a vagány srácnak, ráadásul hihetetlenül profi is.

Van valami csibészes a tekintetében,

a strandon pedig nem érdemes mellé lecuccolni, mert kidolgozott felsőtestével úgyis ellopja a show-t – írta korábban Daniról az Origo, és milyen igaza van.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

Camille Lacourt

Ha már Dani, maradjunk is a víznél. Camille-t már a 2012-es olimpia alatt sem lehetett figyelmen kívül hagyni, hiszen akkor számtalanszor megcsodálhattuk tökéletes testét. A 30 éves, nagyon kék szemű francia félisten nemrég egy divatcég férfikollekciójának arca lett. A Wikipédia szerint pedig ő a 2000-es évek legsikeresebb francia úszója – szerintünk pedig a világ egyik legdögösebb pasija.

/1207/Napi_2012730164210

Szilágyi Áron

A londoni olimpián az első magyar aranyat szerző kardvívó mindenkit elvarázsolt azzal, milyen magabiztos és higgadt volt a legrázósabb pillanatokban is. A sármos Szilágyira a nők is felfigyeltek a londoni diadal után,

barátai szerint azonban nem az a típus, aki hajtja a csajokat.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Úgy tudjuk, a korábbi öttusázó, Gyenesei Leila azt mondta róla, az intelligenciája teszi még vonzóbbá.

Kucsera Gábor

Ha a külföldi sportolók közül David Beckham nem maradhat ki egy ilyen felsorolásból, akkor magyar színekben egyértelműen Kucserának kell zárnia a sort. A 33 éves kajakos ugyanis magas, szélesek a vállai, és pofátlanul jóképű. Tápai Szabinával februárban a Story-gála legédesebb párja lettek a Life.hu házi szavazásában:

Forrás: Marton Szilvia

A kajakost ugyan nagyon bántja, hogy drogbotránya miatt véget ért a karrierje, de igyekszik új életet kezdeni, és ennek az is a része lehet, hogy még egy gyereket szeretnének feleségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.