Újdonság a Tinderen: legyél te a kerítő a társkereső alkalmazáson!

Forrás: giphy.com -
applikáció társkereső párkapcsolat barát Tinder összehozás alkalmazás gomb fejlesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes felhasználóknál már megjelent a népszerű társ- és szexpartnerkereső alkalmazás újítása, amellyel már akár te is ajánlhatsz olyan tinderezőket a barátaidnak, akik szerinted tökéletes párost alkotnának.

A Tinder már teszteli a felhasználók egy egészen szűk csoportjánál a legújabb fejlesztését, amelynek segítségével lehetővé válik megosztani az ismerősökkel egy olyan user profilját.

Forrás: giphy.com

A dolog lényege, hogy így egy harmadik ember közvetítésével könnyebben egymásra találhatnak azok a párok, akik jó "matchet" alkotnának, vagyis akár még jól is elsülhet a dolog közöttük. A Daily Mail szerint a gomb egyelőre mindössze 5 kattintásig, avagy 72 óráig él, utána eltűnik. Aki esetleg mégsem szeretné a kerítőt játszani, a beállításoknál kikapcsolhatja a még tesztelés alatt álló funkciót.

Mi az a Tinder?

A világszerte népszerű Tinder egy társ- és szexpartnerkereső alkalmazás, ahol az ember dolga mindössze annyi, hogy jobbra-balra huzigálja a képernyőt, majd pár fotó és egy profil alapján eldönti, szimpatikus-e a szembejövő delikvens. Ha szimpatikus, megy jobbra, ha nem, akkor balra. Csak és kizárólag akkor kezdhet valaki beszélgetést a másikkal, ha kölcsönösen a "tetszik" kategóriába nyomták egymást. Ha többet szeretnél tudni, ide kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.