Unokahúgán élte ki bizarr szexuális vágyait Adolf Hitler

Forrás: AFP / ROGER-VIOLLET -
szexuális fantázia náci Németország unokahúg fétis Adolf Hitler koprofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra kerültek az amerikai hírszerzés dokumentumai a náci diktátor beteges szexuális vágyálmairól, amelyeket, úgy tudni, unokahúgán, Geli Raubalon élt ki.

Adolf Hitlernek koprofíliája volt - írja a Daily Mail az amerikai hírszerzés nyilvánosság elé tárt dokumentumai alapján.

Forrás: AFP / ROGER-VIOLLET

A pszichológiai vizsgálat szerint a Führernél szexuális izgalmat váltott ki az ürülék, a náci Németország vezére pedig, úgy tudni, mostohanővérének lányát, a 23 évesen elhunyt Angelika ("Geli") Raubalt kényszerítette arra, hogy szolgálja ki bizarr vágyait.

A dokumentumok állítják, hogy Hitlernek kicsi pénisze és mindössze egyetlen heréje volt. Geli Raubal 17 évesen költözött Hitler otthonába, ahol a Führer saját szobát biztosított a fiatal lánynak. Geli kezdeti rajongása a náci vezér iránt gyűlöletté váltott át, Hitler pedig folyamatos ellenőrzés alatt tartotta unokahúgát - írja a Wikipédia.

A lány 1931. szeptember 18-i Hitler pisztolyával elkövetett öngyilkossága a mai napig vitatott, egyes feltételezések szerint a Führer kényszerítette ki, hogy megölje magát.

Ruhában szeretkezett Eva Braunnal Hitler?

Martin Amis író nemrég egy brit könyvfesztiválon botránkoztatta meg a közönséget kijelentésével, miszerint regényének főszereplője, Adolf Hitler nemhogy orvosai előtt nem vette le ruháit, de még Eva Braun előtt sem. A náci Németország vezetőjének bizarr szexuális szokásairól bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.