Katy Perry boldogabb, mint valaha: Már kulcsot is cseréltek Orlando Bloommal

katy perry Orlando Bloom lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok még hónapokkal ezelőtt találtak egymásra a Golden Globe-díjátadón. Azóta már nyíltan is felvállalják a kapcsolatukat, sőt már lakáskulcsot is cseréltek!

Miután lencsevégre kapták, ahogy Orlando Bloom és Katy Perry januárban Hawaii szigetén romantikázott,

hivatalosan is bejelentették, hogy együtt vannak.

Bár még csak nemrég jöttek össze, úgy tűnik, hogy a sztárpár újabb szintre emelte kapcsolatát, ugyanis nemrég kulcsot is cseréltek, így szabadon bejárkálhatnak egymás lakásába - számolt be a Mirror.

Egyre komolyodik a dolog Orlando Bloom és Katy Perry között Forrás: AFP

Egy Katyhez közelálló bennfentes szerint a pár már gyakorlatilag együtt él, azt is hozzátette, hogy Orlando találta ki, hogy kulcsot adjon kedvesének, így akkor látogathatja meg, amikor csak akarja.

Erre az énekesnő is felajánlott egy kulcsot a Los Angeles-i lakásához.

"Katy boldogabb, mint valaha, és ha rájuk nézel egyszerűen látod, hogy nagyon belezúgtak egymásba" - teszi hozzá a bennfentes.

Talán Attila kiesett a külföldi tehetségkutatóbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160307-talan-attilanak-vegetert-a-kulfoldi-tehetsegkutato.htmlTalán Attilát a Megasztár színpadáról ismerhetjük, ám nemrég Németország egyik tehetségkutatójában is megcsillogtatta tudását. Sajnos nem aratott osztatlan sikert, az énekes ugyanis a hétvégén kiesett. TV + SztárokOrigoNem fog az idő az amerikai szépségen, Mena Suvarinhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-elkepeszto-formaban-van-nem-fog-az-ido-a-tinisztaron.htmlUgye emlékszünk még a hamvas kis Mena Suvarira, aki egykor az Amerikai szépségben borzolta Kevin Spacey idegeit. Az 1999-es mozi óta 17 év telt el, de úgy tűnik nem fog az idő vasfoga a szexis főszereplőn. TV + SztárokAFPLilu egy mesebeli helyre utazott: a Roxfortbahttp://www.life.hu/sztarok/20160304-lila-instagram-oldalara-posztolt-egy-kepet-es-ugy-tunik-a-roxfortba-csoppent.htmlLilu egy rejtélyes helyen járt, mégpedig Harry Potter iskolájában: a Roxfortban. Természetesen ilyen csak a mesékben létezik, de akkor hol volt a gyönyörű műsorvezető? TV + Sztárok--Kim Kardashiant bepereltékhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-kim-kardashiant-egy-ket-evvel-ezelotti-autobaleset-miatt-pereltek-be.htmlÉvekkel ezelőtt koccant Kim Kardashian egy másik autóval a Beverly Hills Hotel közelében, és bár akkor úgy tűnt, hogy mindenki megúszta, kedden mégis beperelte Kimet a másik autó sofőrje.TV + Sztárok--Britney Spears egy szál bikiniben ráztahttp://www.life.hu/sztarok/20160305-britney-spears-bikiniben-tancolt-es-bohockodott.htmlBritney Spears jobb formában van, mint valaha! Ráadásul ezt nem egy profin beállított kép alapján jelenthetjük ki, hanem egy nyaraláson készült videó miatt, amin a popdíva egy szál bikiniben táncikál és bohóckodik a parton. TV + SztárokOrigoValaki féltékenységi drámával zárta az Oscar-díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20160301-feltekenysegi-dramat-szult-az-oscar.htmlAz év legjobb filmbetétdalának járó díjat Sam Smith vihette haza A fantom visszatér című James Bond-filmhez írt, Writing's on the Wall című számával, ám a 23 éves brit énekes olyan köszönőbeszédet mondott, ami egy óriási féltékenységi drámát szült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.