Szexi szelfit lőtt magáról Rita Ora

Forrás: Instagram/Rita Ora -
melltartó szelfi énekesnő Rita Ora Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit énekesnő egy szál fehérneműben köszönt be rajongóinak Instagram-oldalán.

Dögös szelfivel borzolja a kedélyeket Rita Ora. A 25 éves énekesnő, aki nem szégyenlősségéről híres, egy szál melltartóban és alsóneműben, illetve néhány testét díszítő lánccal pózol legújabb fényképén.

Forrás: Instagram/Rita Ora

Persze láttuk már ennél pucérabban is Ritát: kattints ide a fotóért!

Ki vagy te, Rita Ora?

Seperc alatt nemcsak világhírű énekesnő lett Rita Orából, de a divatvilág is a lábai előtt hever. Tudj meg itt minél többet napjaink egyik legmenőbb, mindössze 25 éves ikonjáról!

Pucér bőrfelületek és dögös formák - Ismerd meg az Instagram kedvencét, Niykee Heatonthttp://www.life.hu/intim/20160305-niykee-heaton-enekesno-meztelenul-pozol-instagramon.htmlA dél-afrikai szépség énekesnőként jegyzi magát, rajongói azonban nem csupán a hangjában, hanem szexi fotóiban is előszeretettel gyönyörködnek. IntimOrigo23 évvel idősebb pasival randizik Selma Blairhttp://www.life.hu/intim/20160308-selma-blair-szineszno-a-nala-23-evvel-idosebb-david-foster-zenesszel-jar.htmlÚjabb hollywoodi álompár van születőben? A Kegyetlen játékok és Pokolfajzat színésznője a hírek szerint a 66 éves David Fosterrel találkozgat mostanában. IntimAFPElválnak Sarolta hercegnő keresztszüleihttp://www.life.hu/intim/20160303-thomas-van-straubenzee-sarolta-hercegno-keresztapja-valik-felesegetol-lady-melissa-percytol.htmlAlig három évvel a világraszóló esküvőjük után Thomas van Straubenzee és Lady Melissa Percy bejelentették: véget ért a házasságuk. Intim--Irina Shayk már a múltté? Másik szupermodell oldalán kapták el Bradley Cooperhttp://www.life.hu/intim/20160302-bradley-cooper-szinesz-szakitott-irina-shayk-modellel-es-naomi-campbell-szupermodell-oldalan-lattak.htmlHollywood ügyeletes szívtipróját nem a csodás Irina Shayk, hanem a még mindig ultradögös Naomi Campbellel egy autóban látták távozni egy étteremből. Csak nem? IntimAFPMeztelenül pózol Gavin Rossdale 27 éves lánya, Daisy Lowehttp://www.life.hu/intim/20160302-daisy-lowe-modell-gavin-rossdale-lanya-meztelen.htmlFelcseperedett a sztárcsemete: a divatmodellként ténykedő Daisy egy ékszermárka kedvéért fedte fel bájait egy ütős reklámkampányban. Intim--Leonardo DiCaprio szexuális életéről beszélt Tina Feyhttp://www.life.hu/intim/20160302-tina-fey-szineszno-leonardo-dicaprio-szexualis-eleterol-beszelt.htmlA színésznőt egy amerikai showműsorban faggatták ki arról, mit gondol a nemrég Oscar-díjjal jutalmazott sztár beszédjéről és megannyi hódításáról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.