Sandra Bullock Bryan Randall Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock és a barátja, Bryan Randall elmentek fagyizni, persze ebből a színésznő kisfia sem maradhatott ki, így vitték Samuelt is.

Sajnos a családi randevú egy kis bújócskába fulladt, mivel a sunyi kis paparazzik mindent megtettek azért, hogy az alábbi kép elkészülhessen. Köszönjük nekik, hiszen Bryan itt úgy fest, mint egy akcóhős, vagy, mint aki épp...táncra perdült?!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spot

Sandra-ra sok évnyi magány után talált rá a szerelem a fotós és modell Bryan Randall személyében. A szívdöglesztő pasi a maga 190 centijével, őszes hajával minket azonnal levett a lábunkról!

Végezetül pedig kíváncsiak vagyunk a véleményetekre az alábbi kérdéssel kapcsolatban:

Szerinted Bryan táncol, vagy épp megmenti kedvesének fiát a paparazziktól?

Katy Perry boldogabb, mint valaha: Már kulcsot is cseréltek Orlando Bloommalhttp://www.life.hu/intim/20160308-orlando-bloom-nak-es-katy-perry-nek-bejarasa-van-egymas-lakasaba.htmlA sztárok még hónapokkal ezelőtt találtak egymásra a Golden Globe-díjátadón. Azóta már nyíltan is felvállalják a kapcsolatukat, sőt már lakáskulcsot is cseréltek! Intim--A 66 éves Caitlyn Jenner egy férfira vágyikhttp://www.life.hu/intim/20160303-caitlyn-jenner-elfoglalt-de-szivesen-megosztana-valakivel-az-eletet.htmlCaitlyn Jenner, a transznemű ikon egy beszélgetős műsorban őszintén vallott a magánéletéről, és arról, hogy vágyik egy férfira, de túl elfoglalt most a randizáshoz. Intim--A férfiaknak még a misszionárius póz sem unalmashttp://www.life.hu/intim/20160304-megvan-melyik-szexpozt-utaljak-a-legjobban-a-pasik.htmlAz, hogy ezt olvasod, azt jelenti, te is kíváncsi vagy arra, hogy melyik pózt utálják a leginkább a pasik. Jól figyelj, ugyanis egy friss felmérésből kiderült a válasz! Intim--A nyilvánosság előtt tapizta le Ryan Reynolds Blake Lively-thttp://www.life.hu/intim/20160208-blake-lively-es-ryan-raynolds-egy-kepen-pozol.htmlBlake Lively egy olyan fotóval rukkolt elő az Instagram-oldalán, ami által a rajongók betekintést nyerhettek a színésznő és Ryan Reynolds házaséletébe. Köszönjük! Intim--Ma van a meztelen munka napja - Elképesztő kezdeményezéshttp://www.life.hu/intim/20160205-februar-5-en-van-a-dolgozz-meztelenul-nap.htmlEz nem vicc, szóval akinek inge, ma ne vegye magára! Legalábbis ezt javasolja a Days Of The Year honlapja, amely szerint február 5-e a "Dolgozz Meztelenül Nap". Intim--Melltartó nélkül szelfizett az Éjjel-nappal Budapest Alexájahttp://www.life.hu/intim/20160205-koholak-szandra-fotokkal-arasztja-el-a-facebookot.htmlKoholák Szandra, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja Facebook-oldalára töltött fel egy szexi fotót, amin melltartó nélkül és fehér atlétában pózol. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.