Ben Affleck bedühödött! Jennifer Garner a kitárulkozásával kihúzta a gyufát

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
düh interjú Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és exe egy ideig teljesen megbíztak egymásban, és támogatták is a másikat szétválásuk ellenére, de a békének most vége, és úgy tűnik, éppen Jennifer miatt.

Habár Ben és Jennifer már egy ideje külön vannak, eddig sikerült jól kijönniük egymással. Egy forrás szerint azonban ennek az időszaknak vége. Ben Affleck begurult, mert úgy érzi, Jennifer elárulta őt.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Mivel eddig úgy tűnt, hogy szétválásuk ellenére remekül megvannak, mindenki reménykedett, hogy talán ki is békülhetnek. Ám Jennifer őszinte interjúja véget vetett ennek a harmonikus korszaknak. Ben ugyanis sérelmezi, hogy exe nem figyelmeztette őt arra, milyen őszintén fog beszélni a kapcsolatukról a sajtónak. Egy forrás szerint becsapva érzi magát a színész, hiszen felajánlotta Jennifernek, hogy elkíséri az interjúra, ám a nő visszautasította. Miután Ben meglátta a címlapokat, arra is rájött, hogy miért nem lehetett ott a beszélgetésen.

A bennfentes szerint Jennifer interjúja egész Hollywoodot sokkolta, hiszen nem szokás ilyen nyíltan beszélni egy kapcsolatról és a fájdalmakról, de a színésznőt nagyon úgy tűnik, nem érdeklik ezek az íratlan szabályok, ahogy az sem, hogy exférjének milyen problémákat okoz ezzel a kitárulkozással, ami miatt Ben kifejezetten dühös rá - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.