A legnagyobb sztárok vallottak a szakításukról: “K**rvára kicsinált”

Selena Gomez Kristen Stewart Liam Hemsworth sztárok szakítás Jennifer Lopez Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismertség nem menti meg a szívet a fájdalomtól, és a szomorúságtól. A sztárok viszont sokszor mosolyogva sírnak, hiszen nem engedhetik el magukat még akkor sem, ha nagyon nehéz időszakon mennek keresztül. 

Az ismert embereknek is ugyanúgy fáj a szívük, hogyha egy kapcsolat, amibe minden erejüket, energiájukat és reményüket belevettették, végül tönkremegy. Sokan, nagyon őszintén nyilatkoztak arról, hogyan élték meg életük nagy szerelmének a távozását. Legutóbb Jennifer Garner nyílt meg, de íme öt további sztár, aki teljesen kitárulkozott a szakítás után.

Liam Hemsworth
A sármos színészből egy sértett kisfiú szólalt meg, amikor először kérdezték őt a Miley Cyrusszal felbontott eljegyzésével kapcsolatban. 2013-ban még úgy nyilatkozott, sokkal boldogabb az énekesnő nélkül, ám 2015-ben már lágyabban beszélt egykori - mostanában pedig úgy tűnik, hogy ismét jelenlegi - párjáról.

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Kevin Winter

“Együtt voltunk öt évig, nem hiszem, hogy ezeket az érzéseket meg lehet változtatni, és ez így van jól, mert ez azt bizonyítja, hogy ez igazi szerelem volt, nemcsak egy fellángolás. Nagyon fontos része volt az életemnek, és mindig is az lesz“ - mondta később Liam.

Jennifer Lopez
Hét év után váltak el a latin díva és Marc Anthony útjai, 2011-ben. Mindkettőjüknek nehéz, és fájdalmas időszak volt az, hiszen van két közös gyermekük is, de meg kellett hozniuk ezt a döntést, ami J Lo szerint az egyik legnehezebb dolog volt az életében.

Forrás: AFP

“Ez volt az egyik legnehezebb döntés, amivel valaha szembe kellett néznem. Nagyon szerettem volna, ha ez a család együtt marad. Ez volt a legnagyobb álmom, és nagyon keményen dolgoztam érte. Mindketten erőlködtünk, de van, hogy egyszerűen nem működik, és ez nagyon szomorú” - vallotta be az énekesnő.

Kristen Stewart
Lassan három éve, hogy négy év együttlét után szakított a színésznő és Robert Pattinson. Az okokat máig nem lehet pontosan tudni, de nagyon valószínű, hogy a kapcsolatuk nem élte túl Kristen csalfaságát. A színésznő később őszintén beszélt arról, milyen érzés volt számára a szakítás.

Forrás: Pro Video

“Elképesztően fájdalmas volt. K**rvára kicsinált” - nyilatkozta akkor Kristen.

Jennifer Aniston
A színésznő és Brad Pitt szakítása még mindig fáj az egész világnak. El sem tudjuk képzelni, mennyi szenvedéssel járt Jennifer számára. A színésznő azonban soha nem mocskolódott, végig tisztességes maradt, annak ellenére, hogy minden álmát összetörték. Jennifer a lehető legőszintébben beszélt saját érzéseiről, és kétségeiről.

Forrás: AFP/Francois Guillot

“Magányos vagyok? Igen! Ideges vagyok? Igen! Össze vagyok zavarodva? Igen! Ez egy furcsa időzítés? Igen. De ez nem az én életem. Ő meghozta a döntését. Megteheti. Elváltunk, és mindenki tudja, hogy miért” - vallotta akkor Jennifer.

Selena Gomez
Rengetegszer szakított Justin Bieber és a gyönyörű énekesnő. A se veled se nélküled kapcsolat azonban mára teljesen kihunyt. Selena sokáig abszolút elhatárolódott attól, hogy bármilyen módon nyilatkozzon a kapcsolatukról, de végül ő is kitárulkozott.

Forrás: AFP/Noel Vasquez

"Nincs harag köztünk. Helyes és egészséges módon zártuk le a kapcsolatunkat. Azt hiszem, az emberek tragikusabbnak állítják ezt be, mint amilyen valójában. Együtt nőttünk fel, és mindketten követtünk el hibákat” – ismerte el az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.