Folyamatos orgiák miatt záratnák be a legnagyobb fürdőt

2016.03.09. 08:43

Egyre kevesebben bírják megállni New York legnagyobb fürdőkomplexumában, hogy egymásnak essenek, ami miatt felmerült a hely bezáratása is.

Az Egészségügyi Minisztérium akár arra is hajlandó, hogy becsukják New York legnagyobb fürdőjének kapuit, legalábbis addig, amíg nem tisztázódik a helyzet, ugyanis az emberek nem bírnak magukkal a medencékben és az épület egyéb helyein sem. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A szexspa néven is emlegetett fürdő több mint 20 medencével rendelkezik, és tízféle szauna is a vendégek rendelkezésére áll, akik egészen másképp élvezik ki a hatalmas komplexum nyújtotta előnyöket. A New York Post című lapnak egy alkalmazott is nyilatkozott a queensi Spa Castle fürdőben uralkodó állapotokról. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"Nagy baj van a vendégekkel, ugyanis a heteró és a homoszexuális párok is a medencékben és szaunákban szexelnek, a menedzsment viszont nem tudja kezelni a helyzetet. Nap mint nap kapnak rajta a medencében vagy egyéb helyen szexelő párokat" - árulta el a dolgozó. Szavait egy szemtanú is megerősítette, aki elmondta, hogy nem megy többet szombatonként a fürdőbe, mert egyszerűen olyan, mintha egy orgián járna. Hozzátette, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy szexelnek a párok, és nem is nagyon zavartatják magukat.

A város vezetősége szerint az ilyen helyek veszélyt jelentenek a közösségre, az Egészségügyi Minisztérium szerint pedig le kell állítani a a medencéket, amíg nem tudják kezelni a helyzetet.

New Yorkfürdőorgiaszex