Folyamatos orgiák miatt záratnák be a legnagyobb fürdőt

szex orgia fürdő New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kevesebben bírják megállni New York legnagyobb fürdőkomplexumában, hogy egymásnak essenek, ami miatt felmerült a hely bezáratása is.

Az Egészségügyi Minisztérium akár arra is hajlandó, hogy becsukják New York legnagyobb fürdőjének kapuit, legalábbis addig, amíg nem tisztázódik a helyzet, ugyanis az emberek nem bírnak magukkal a medencékben és az épület egyéb helyein sem.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A szexspa néven is emlegetett fürdő több mint 20 medencével rendelkezik, és tízféle szauna is a vendégek rendelkezésére áll, akik egészen másképp élvezik ki a hatalmas komplexum nyújtotta előnyöket. A New York Post című lapnak egy alkalmazott is nyilatkozott a queensi Spa Castle fürdőben uralkodó állapotokról.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Nagy baj van a vendégekkel, ugyanis a heteró és a homoszexuális párok is a medencékben és szaunákban szexelnek, a menedzsment viszont nem tudja kezelni a helyzetet. Nap mint nap kapnak rajta a medencében vagy egyéb helyen szexelő párokat" - árulta el a dolgozó. Szavait egy szemtanú is megerősítette, aki elmondta, hogy nem megy többet szombatonként a fürdőbe, mert egyszerűen olyan, mintha egy orgián járna. Hozzátette, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy szexelnek a párok, és nem is nagyon zavartatják magukat.

A város vezetősége szerint az ilyen helyek veszélyt jelentenek a közösségre, az Egészségügyi Minisztérium szerint pedig le kell állítani a a medencéket, amíg nem tudják kezelni a helyzetet.

Pszichopaták magasiskolája – Ezért kellenek a nőknek a rosszfiúk, a férfiaknak meg a rosszlányokhttp://www.life.hu/intim/20160308-miert-kellenek-a-noknek-a-rosszfiuk-illetve-ferfiaknak-a-rosszlanyok.htmlRosszfiúknak és rosszlányoknak nevezhetnénk azokat a gyakran küllemükben vonzó, kívánatos embereket, akik a rövid és intenzív kampányidőszak után rendre átvernek, megcsalnak, testileg és/vagy lelkileg kihasználnak, de egy biztos, érzelmi romokat hagynak maguk után. IntimThinkstockTóth Gabi még soha nem volt ennyire boldoghttp://www.life.hu/intim/20160309-toth-gabi-nyilatkozott-a-harmonikus-parkapcsolatarol-es-a-munkajarol.htmlA vadóc lány már a múltté. Míg Tóth Gabi külsőleg inkább a jól megszokotthoz tért vissza, addig a lelkében teljesen új dolgok zajlanak. Intim--A LOL és az OMG ideje rég lejárt, akkor küldjek péniszfotót? Ismerkedős tedd, ne tedd!http://www.life.hu/intim/20160307-ismerkedos-tedd-ne-tedd-csajoknak-es-pasiknak-a-lol-es-az-omg-ideje-reg-lejart.htmlAz egyik netes társkereső friss felméréséből kiderült, hogy a pasik többsége (72,2%) – nem meglepő módon – bármikor szívesen fogad szexi képeket és pajkos üzeneteket, míg a csajok közül csupán minden nyolcadik értékeli ezeket. Az emotikonokkal mindig lehet tarolni, a rövidítésekkel viszont vigyázni kell, úgy tűnik, a LOL és az OMG ideje rég lejárt. A nyomulást senki sem szereti, a helyesírási hibáktól pedig szinte mindenki kiakad. Lássuk hát a jelenleg aktuális szabályokat! Intim--Szép, gazdag, és szerelmes: Sandra Bullock randizikhttp://www.life.hu/intim/20160308-sandra-bullock-elment-randizni-bryan-randall-el-es-a-kisfiaval.htmlSandra Bullock és a barátja, Bryan Randall elmentek fagyizni, persze ebből a színésznő kisfia sem maradhatott ki, így vitték Samuelt is. Intim--Katy Perry boldogabb, mint valaha: Már kulcsot is cseréltek Orlando Bloommalhttp://www.life.hu/intim/20160308-orlando-bloom-nak-es-katy-perry-nek-bejarasa-van-egymas-lakasaba.htmlA sztárok még hónapokkal ezelőtt találtak egymásra a Golden Globe-díjátadón. Azóta már nyíltan is felvállalják a kapcsolatukat, sőt már lakáskulcsot is cseréltek! Intim--Megcsalta Erzsébet királynőt férje, Fülöp edinburgh-i herceg?http://www.life.hu/intim/20160308-ii-erzsebet-kiralynot-megcsalta-ferje-fulop-edinburgh-i-herceg-hazassaguk-alatt.htmlA palota bennfentesei szerint Diana hercegnő előszeretettel ugratta Fülöp herceget szeretőinek végtelen számával. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.