Tóth Gabi még soha nem volt ennyire boldog

Fotó: TÜTÜ -
Tóth Gabi harmónia Molnár Tibor szerelem Trap kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vadóc lány már a múltté. Míg Tóth Gabi külsőleg inkább a jól megszokotthoz tért vissza, addig a lelkében teljesen új dolgok zajlanak.

Az énekesnő lenyugodott, mind külsőleg, mind belsőleg. Visszatért a barna hajszínhez, de a vadságából, és - ahogy ő fogalmazott - az elmeháborodott énjéből azért még mindig maradt, azonban manapság csupán a színpadon éli ki ezeket az energiákat - hangzott el a Blikk interjújában.

Fotó: TÜTÜ

Tóth Gabi párja, Trap kapitány, azaz Molnár Gábor oldalán rátalált a teljes harmóniára. Saját bevallása szerint sem volt még ennyire boldog soha.

"Nem is tudom, hogy voltam-e ilyen harmóniában és ilyen boldogságban bármikor is" - árulta el az énekesnő a lapnak, aki hozzátette, hogy a közös munkában is meg tudják találni az egyensúlyt. Tóth Gabi azt is elmondta, hogy egy nagyon különleges dologra készülnek Trap kapitánnyal, ami Magyarországon még újdonságnak számít, de azért nagyon remélik, hogy elnyerik majd a rajongók tetszését.

Pszichopaták magasiskolája – Ezért kellenek a nőknek a rosszfiúk, a férfiaknak meg a rosszlányokhttp://www.life.hu/intim/20160308-miert-kellenek-a-noknek-a-rosszfiuk-illetve-ferfiaknak-a-rosszlanyok.htmlRosszfiúknak és rosszlányoknak nevezhetnénk azokat a gyakran küllemükben vonzó, kívánatos embereket, akik a rövid és intenzív kampányidőszak után rendre átvernek, megcsalnak, testileg és/vagy lelkileg kihasználnak, de egy biztos, érzelmi romokat hagynak maguk után. IntimThinkstockA LOL és az OMG ideje rég lejárt, akkor küldjek péniszfotót? Ismerkedős tedd, ne tedd!http://www.life.hu/intim/20160307-ismerkedos-tedd-ne-tedd-csajoknak-es-pasiknak-a-lol-es-az-omg-ideje-reg-lejart.htmlAz egyik netes társkereső friss felméréséből kiderült, hogy a pasik többsége (72,2%) – nem meglepő módon – bármikor szívesen fogad szexi képeket és pajkos üzeneteket, míg a csajok közül csupán minden nyolcadik értékeli ezeket. Az emotikonokkal mindig lehet tarolni, a rövidítésekkel viszont vigyázni kell, úgy tűnik, a LOL és az OMG ideje rég lejárt. A nyomulást senki sem szereti, a helyesírási hibáktól pedig szinte mindenki kiakad. Lássuk hát a jelenleg aktuális szabályokat! Intim--Szép, gazdag, és szerelmes: Sandra Bullock randizikhttp://www.life.hu/intim/20160308-sandra-bullock-elment-randizni-bryan-randall-el-es-a-kisfiaval.htmlSandra Bullock és a barátja, Bryan Randall elmentek fagyizni, persze ebből a színésznő kisfia sem maradhatott ki, így vitték Samuelt is. Intim--Cserpes Laura: "Van olyan, amikor egy kapcsolatban irányítva vagyunk" http://www.life.hu/intim/20160308-cserpes-laura-sajat-kapcsolataibol-meritett-ihletett-az-uj-dalahoz.htmlAz énekesnő nem szívesen beszél a magánéletéről. Új dalában most mégis sok mindent elárul, hiszen elmondása alapján több dolgot is a saját életéből merített. Intim--Megcsalta Erzsébet királynőt férje, Fülöp edinburgh-i herceg?http://www.life.hu/intim/20160308-ii-erzsebet-kiralynot-megcsalta-ferje-fulop-edinburgh-i-herceg-hazassaguk-alatt.htmlA palota bennfentesei szerint Diana hercegnő előszeretettel ugratta Fülöp herceget szeretőinek végtelen számával. Intim--Kártérítést követel Hulk Hogan a netre felkerült szexvideója miatthttp://www.life.hu/intim/20160308-elokerult-hulk-hogan-szexvideoja-amiben-megcsalta-a-nejet.htmlHulk Hogan százmillió dolláros kártérítést követel a Gawker.com-tól. Ez volt az a honlap, ahová évekkel ezelőtt kikerült a pankrátor szexvideója, amin ráadásul legjobb barátja, Bubba The Love Sponge feleségével szeretkezett. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.