Hűha! Nézd meg Lena Dunham anyaszült meztelen fotóit

Forrás: AFP/Robyn Beck -
fotó színész pucér meztelen Lena Dunham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal színésznő nem igazán nevezhető szégyenlősnek, hiszen már számtalan sokat mutató felvétel készült róla. Most itt az újabb, bár ez kicsit bevállalósabb az előzőeknél.

Lena Dunham a Csajok című sorozat egyik főszereplője. A mostani pucérkodás is ehhez köthető: a sztori alapján a pasijának szánta ezt a "dögös" fotósorozatot. A sztár legutóbb még a súlyos nőgyógyászati betegségéről vallott, melyből a hírek szerint sikerült kilábalnia. Kattints ide a meztelen fotókért!

Forrás: AFP/Robyn Beck

Medveczky Ilona: "Hatvan év után újra csókolózom!"http://www.life.hu/intim/20160310-medveczky-ilona-uj-parra-lelt-hatvan-ev-utan-o-kezdemenyezett-egy-kapcsolatban.htmlA nemzet dívája pár nappal ezelőtt egy ismeretlen férfival jelent meg egy vidéki bálban. Most először beszélt őszintén arról, hogy ki is a rejtélyes kísérője. Intim--Pszichopaták magasiskolája – Ezért kellenek a nőknek a rosszfiúk, a férfiaknak meg a rosszlányokhttp://www.life.hu/intim/20160308-miert-kellenek-a-noknek-a-rosszfiuk-illetve-ferfiaknak-a-rosszlanyok.htmlRosszfiúknak és rosszlányoknak nevezhetnénk azokat a gyakran küllemükben vonzó, kívánatos embereket, akik a rövid és intenzív kampányidőszak után rendre átvernek, megcsalnak, testileg és/vagy lelkileg kihasználnak, de egy biztos, érzelmi romokat hagynak maguk után. IntimThinkstockBerki Krisztián furcsa ajándékkal lepte meg Pamelát - Videó!http://www.life.hu/intim/20160309-berki-krisztian-nem-mindennapi-meglepetese-pamerlanak-viragcsokor-helyett-ezt-kapott.htmlTegnap, nőnap alkalmából minden nő várt egy kis meglepetést a szerelmétől. Az Édes Élet sztárja úgy gondolta, hogy a megszokott virágcsokor helyett inkább hasznosabb ajándékkal tér haza. Intim--Tóth Gabi még soha nem volt ennyire boldoghttp://www.life.hu/intim/20160309-toth-gabi-nyilatkozott-a-harmonikus-parkapcsolatarol-es-a-munkajarol.htmlA vadóc lány már a múltté. Míg Tóth Gabi külsőleg inkább a jól megszokotthoz tért vissza, addig a lelkében teljesen új dolgok zajlanak. Intim--Van, amit még nem láttunk? Újabb meztelen kép Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/intim/20160308-kim-kardashian-valosagshow-sztar-ujabb-meztelen-kepen-pozol.htmlA közösségi média koronázatlan királynője pucér fotóval válaszolt a korábbi meztelen szelfijét ért kritikákra. IntimOrigoSzexi szelfit lőtt magáról Rita Orahttp://www.life.hu/intim/20160308-rita-ora-enekesno-mellartoban-szelfizett.htmlA brit énekesnő egy szál fehérneműben köszönt be rajongóinak Instagram-oldalán. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.