Medveczky Ilona: "Hatvan év után újra csókolózom!"

Forrás: Marton Szilvia -
csók színésznő Medveczky Ilona párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzet dívája pár nappal ezelőtt egy ismeretlen férfival jelent meg egy vidéki bálban. Most először beszélt őszintén arról, hogy ki is a rejtélyes kísérője. 

Medveczky Ilona egy 61 éves úriemberrel töltötte az egész estét, és az ott jelenlévők elmondása alapján el sem mozdultak egymás mellől. A 75 éves színésznő az interneten ismerkedett össze a férfival, aki a tenyerén hordozza az örökifjú dívát - írja a Story magazin.

Forrás: Marton Szilvia

"Ugyanúgy, ahogy három évtizeddel ezelőtt a hajdani társam, Richárd, ő is az intellektusával, a lírájával fogott meg! Immár három és fél éve levelezünk egymással, és ő mindeddig szinte naponta öntötte elém a verseit, a prózáját. Egyszerűen lenyűgözött. De ami furcsa, egészen a közelmúltig nem is találkoztunk, végül én erőltettem a személyes kontaktust. (...)

Így esett meg, hogy hatvan év után én csókoltam meg először egy férfit. Különös volt, hogy én mutattam ki az érzéseim, és maradt hűvös, tartózkodó"

- mesélte az egykori revütáncosnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.