Újra szingli Osvárt Andrea - "Nem tudok hétköznapi életet élni"

Forrás: Redlemon -
szingli szerelem hétköznapi ember szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas szerelemnek indult, a láng olyannyira fellobbant, hogy Osvárt Andrea még haza is költözött Esperes Ákos miatt. A románc azonban csak pár hónapig tartott. A gyönyörű színésznő pedig azt is elárulta, mi volt a baj. 

Osvárt Andrea nem csak hazaköltözött, hanem még egy időre háttérbe is vonult az új szerelem miatt - talán később ez okozta a problémákat is. A színésznő nemrég D. Tóth Krisztának nyilatkozott arról, hogy ez a kapcsolat döbbentette rá: nem tud hétköznapi életet élni.

Forrás: Redlemon

"Ebben a korban már lassan azért jó lenne a magánéletem felé is tendálni egy picit, és aztán arra is egy kis időt szánni meg energiát. Amit egyébként megpróbáltam, csak nem jött össze. (...) Nagyon éles váltás volt egyébként: ugye hazaköltöztem, és akkor megpróbáltam egy ilyen kvázi hétköznapi életet élni, aztán rájöttem, hogy nem tudok" - idézte a színésznőt a Bors.

Osvárt Andrea végtelen combjaitól elállt a szavunk: Fotó!

Napfürdőzés közben lőtt Osvárt Andi egy "virslilábas" fotót. Vékony és formás virgácsai, valamit a táj szépsége mellett pedig nem mehettünk el szó nélkül. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.