Szomorú beteljesületlenség: Ezért nyílik kevesebb lehetőségük a szexre az idősebb nőknek

"Forrás: Thinkstock " -
szex idős kor vágy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 85 évesnél idősebb férfiak több mint negyede szexelt az elmúlt egy évben, ugyanakkor a nőknek csupán a tizedéről mondható el ugyanez. A problémát az okozza, hogy a nők tovább élnek, mint a férfiak, és ezért kevesebb potenciális partner marad, akik közül választhatnának.

Kiderült az is, hogy időskorban a férfiak szexuális étvágya nagyobb, mint a nőké. Nem csak a társadalom legidősebb férfitagjai élnek relatív aktív szexuális életet, hanem a 76-80 év közöttiek 30 százaléka hetente legalább egyszer gondol a szexre. Nőknél ez a szám alig 7 százalék körül alakul.

Forrás: Thinkstock

Noha az idős férfiak többször gondolnak szexre, mint az idős nők, a szexet életükből nem kizáró nők nagyobb eséllyel jutnak szexhez a valóságban, mint a férfiak, függetlenül az általános egészségi állapottól. Összességében véve a teljes népesség körében

a nőknek kisebb esélyük van a szexuális életre idős korban, mivel a férfiak egyszerűen kihalnak mellőlük.

Az International Longevity Centre (ILC) kutatása szerint további problémát jelent, hogy az 50 éven felül válást választók kétharmada nő, az özvegyek háromnegyede szintén nő, így az átlagos, idős heteroszexuális nőnek kevesebb lehetősége van partner választani.

A szex, illetve az azzal kapcsolatos gondolatok hiába nevezhető viszonylag gyakorinak időskorban, a téma még mindig tabunak számít.

Szexi és idős burleszk táncosnők (18+)

A New York-i fotós, Stephanie Diani idős táncosnőket fotózott. Minden hölgy olyan ruhát viselt, amely valamiért nagyon jelentős volt számára. Saját otthonukban, vagy azokban a hotelszobákban pózoltak a kamerának, ahol a napjaikat töltötték, mikor hivatásszerűen Vegasban táncoltak. Minden nő különböző személyiségű, de néhány dologban megegyeznek: bátrak, magabiztosak és szexik. Nézd meg galériánkat a dögös, koros táncosnőkről!
Trikóban fotózott felsővezetők: Ezért tartjuk jobb főnököknek az izmos férfiakathttp://www.life.hu/intim/20160315-ezert-tartjuk-jobb-vezetoknek-az-izmos-ferfiakat-trikoban-fotoztak-a-felsovezetoket.htmlNem csak az intelligencia, a magabiztosság és a humor számít, ha arról van szó, hogy kit tartunk erős vezetőnek: egy friss amerikai kutatás szerint az izmos testalkat sokat nyom a latba.IntimOrigoMicsoda vakáció! Nejével síelget a 71 esztendős Michael Douglas - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160315-michael-douglas-szinesz-nejevel-catherine-zeta-jones-tarsasagaban-siel.htmlAz Oscar-díjas amerikai színész és producer nyilvános Facebook oldalának tanúsága szerint, a család épp jól megérdemelt pihenését tölti. Intim--Újra szingli Osvárt Andrea - "Nem tudok hétköznapi életet élni"http://www.life.hu/intim/20160314-osvart-andrea-nem-tud-hetkoznapi-eletet-elni-ezert-ujra-szingli-lett.htmlHatalmas szerelemnek indult, a láng olyannyira fellobbant, hogy Osvárt Andrea még haza is költözött Esperes Ákos miatt. A románc azonban csak pár hónapig tartott. A gyönyörű színésznő pedig azt is elárulta, mi volt a baj. Intim--Eufória és extázis - Ez történik a testünkben szadomazo szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20160312-ez-tortenik-a-testtel-a-szado-mazo-szexben-olyan-mint-a-mindfulness-technika.htmlSandra LaMorgese szexuálterapeuta és holisztikus szakember, számos intim témájú könyv szerzője arról számolt be a blogjában, milyen élményeket él át egy szadomazo kapcsolatban az alárendelt fél. Hogy mi az a többlet, amit kap, ami miatt vállalja azt, ami egy kívülálló számára akár elborzasztó is lehet. IntimThinkstockAz idős professzor titkos élete: felnőttfilmekben szerepelhttp://www.life.hu/intim/20160313-egy-brit-professzor-lebukott-kiderult-hogy-felnottfilmekben-is-szerepelt.htmlA neves manchesteri professzort, a 61 éves Nicolas Goddard-ot eddig mindenki csak szakmai sikereiről ismerte, mivel sorra zsebelte be a különböző tudományos címeket. Eddig! Nemrég ugyanis kiderült, hogy a férfi Old Nick néven felnőttfilmekben is szerepel. Intim--4 mondat, ami mindennél jobban idegesíti a pasikathttp://www.life.hu/intim/20160313-5-dolog-ami-mindennel-jobban-idegesiti-a-pasikat.htmlMég a legbéketűrőbb férfi is elveszti a türelmét, mikor meghallja a legbosszantóbb mondatokat. Na, de melyek is ezek? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.