Katie Holmes mellbimbói átszúrták a felsőjét - Fotó!

fotó mellbimbó színész Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő éppen a kaliforniai Agoura Hillsben sétálgatott, amikor egy igen sokat mutató lesifotó készült róla. A jelek szerint a sztár otthon hagyta a fehérneműjét. 

Holmes kislányával, a 9 éves Suri Cruise-zal sietett a lány táncórájára, amikor sikerült lencsevégre kapni a kissé fázó sztárt. Igazán pörgős napon lehet túl a hollywoodi híresség, hiszen róla szinte sosem készülnek ilyen felvételek - írja a Justjared.

Forrás: NORTHFOTO/Ginsburg/Spaly Inc./Kama

Kristen Stewart leszbikus csókot váltotthttp://www.life.hu/intim/20160316-kristen-stewart-leszbikus-a-soko-nevu-enekesnovel-jar-es-csokoloztak-parizsban.htmlMost már biztos! A színésznőnek nemcsak nagyon jó barátnője a francia énekesnő, hanem a szerelme is. Párizs utcáin váltottak forró csókot egymással. Intim--Trikóban fotózott felsővezetők: Ezért tartjuk jobb főnököknek az izmos férfiakathttp://www.life.hu/intim/20160315-ezert-tartjuk-jobb-vezetoknek-az-izmos-ferfiakat-trikoban-fotoztak-a-felsovezetoket.htmlNem csak az intelligencia, a magabiztosság és a humor számít, ha arról van szó, hogy kit tartunk erős vezetőnek: egy friss amerikai kutatás szerint az izmos testalkat sokat nyom a latba.IntimOrigoAz öregedés szexi! - Bebizonyítják az idős börleszk táncosnők (18+)http://www.life.hu/intim/20160314-idosodo-szexi-borleszk-tancosnok-fotosorozat.htmlA Las Vegas-i börleszk táncosnők bebizonyították: akkor is lehet egy nő vonzó és dögös, ha már eljárt felette az idő. Intim--2016-ban a férfiak még mindig a felsőbbrendű pozíciójukat féltikhttp://www.life.hu/intim/20160312-nok-es-ferfiak-a-konyhaban-avagy-sosem-jonnek-ossze-olyan-pasival-aki-nem-tud-fozni.htmlNőnap alkalmából egy hazai közvélemény-kutató cég feltérképezte, mennyire tartjuk fontosnak a hagyományosan női szerepkörbe tartozó főzést, és hogyan készülnek a párok a konyhában erre a napra. A rövid konyhai helyzetjelentésből többek között az is kiderült, hogy a magyaroknak több mint a fele (52%) nagyon szeret főzni. IntimThinkstockKendőzetlenül mutatták meg testüket a transznemű modellekhttp://www.life.hu/intim/20160310-megdobbento-fotosorozatot-keszitett-egy-fotos-a-transznemu-baratairol.htmlEgy Londonban élő fotós megdöbbentő fotósorozatot készített transznemű barátairól, akik bepillantást engedtek otthonukba és megmutatták hogyan néznek ki meztelenül. IntimOrigoAngelina Jolie-nál betelt a pohár! Kirúgta dögös dadájukathttp://www.life.hu/intim/20160310-a-dada-flortolt-brad-pittel-angelina-jolie-kirugta.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie a legújabb hollywoodi pár, akiknek harmonikus életébe bekavart a dögös dada. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.