Lovasi András eleinte vihogós szőkének tartotta feleségét

házasság Lovasi András Földes Eszter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész és szerelme tavaly augusztusban tartották meg titkos esküvőjüket, most pedig közös projekteken munkálkodnak.

Lovasi András és Földes Eszter két éve alkotnak egy párt, de már a gyermekvállalás is szóba került köztük. Rengeteg bennük a közös, habár eleinte nagyon távolságtartóak voltak egymással.

Forrás: Szabó Gábor/Origo, RTLklub

“Elsőre van az a réteg, amivel könnyen üzletel, a vihogós szőke és aztán jön a többi réteg, ami sokkal izgalmasabb. Egyre izgalmasabbá vált, ahogy gondolkodik, meg ahogy nem gondolkodik” - vallotta be a Fókusz riportjában a zenész, de Eszter sem volt jobb véleménnyel Andrásról.

Olyan fura halszagú bácsinak tűnt, kicsit hidegnek és unalmasnak. És azóta kiderült, hogy ez így is van” - mondta nevetve a színésznő, aki hozzátette, hogy a korkülönbség soha nem jelentett problémát.

“Én mindig jóval idősebb férfiakkal voltam együtt. Az Andrisnál is volt idősebb” - ismerte be Eszter, aki szerint ez a 20 év különbség a legideálisabb. A pár azt is elárulta, hogy most épp egy nagyon izgalmas közös munkán dolgoznak, és tavasszal költöznek majd be új otthonukba.

Míg a barátsághoz kell a beleegyezésed, addig a szerelem nem kérdez semmithttp://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-a-baratsaghoz-kell-a-beleegyezesed-a-szerelem-nem-kerdez.htmlAz emberek a szerelem mágikus hatása alatt sok olyan dolgot tesznek meg a másikért állítólag szeretetből, amit a kapcsolat későbbi éveiben vagy a házasságban nem. A szerelmet gyakran nem a szeretet váltja fel, hanem a másik bírálata. A szeretetet nem lehet megkövetelni, de gyakorolni annál inkább. IntimThinkstockVégre! Kulcsár Edina megmutatta szerelméthttp://www.life.hu/intim/20160317-kulcsar-edina-megmutatta-szerelmet.htmlKulcsár Edina új párjával érkezett a Glamour Gálára. Kolléganőnk kifaggatta őket.Intim--Polyák Lillát le akarták beszélni új szerelméről http://www.life.hu/intim/20160317-polyak-lilla-nem-torodik-a-kritikakkal-es-a-velemenyekkel-szereti-fiatalabb-kedveset.htmlA csodaszép színésznő környezte a hírek szerint nem nézte jó szemmel, hogy a sztár a válás után máris egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot. Intim--Popsi, vagy cici? Kiderült, hogy mi alapján választanak a férfiakhttp://www.life.hu/intim/20160317-megvan-a-tudomanyos-magyarazata-annak-hogy-mi-alapjan-mell-vagy-fenekpartiak-a-ferfiak.htmlA tudománynak hála választ kaphattunk az élet egyik nagy kérdésére: Mi alapján preferálják jobban a férfiak a melleket a popsival szemben, vagy éppen fordítva. IntimThinkstockNyertes Zsuzsa férjhez megy: “Nem szeretnék tovább bűnben élni”http://www.life.hu/intim/20160317-nyertes-zsuzsa-tobb-mint-40-ev-utan-akar-ferjhez-menni-hogy-ne-eljen-tovabb-bunben.htmlA színésznő több mint 40 év után akar az oltár elé állni párjával, Attilával. Mivel vallásos családból származik, halálos bűnnek tartja a vadházasságot. Intim--Berki Krisztián és Pamela oltár elé álltak?http://www.life.hu/intim/20160317-berki-krisztian-es-hodi-pamela-lehet-hogy-osszehazasodtak.htmlAz Édes Élet két sztárja eddig nem pecsételte meg szerelmét hivatalosan, ám úgy tűnik, elérkezettnek látták a pillanatot. Pamela gyönyörű esküvői ruhában feszített a fotósok előtt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.