Vajna Timi királynője, Nagy Nikolett szakított Gyetván Csabával

Forrás: Facebook/Nagy Nikoletta -
Nagy Nikoletta Gyetván Csaba szakítás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Nikolett, a Miss Universe Hungary 2015-ös győztese és Gyetván Csaba, a Falforgatók műsorvezetője, a Barátok közt egykori színésze szakítottak. A szépség elmesélte, miért váltak el útjaik. 

Niki a Bummm.hu videójában elmondta, a szakítás ütötte seb még friss, de igyekszik túllépni a csalódáson. "Megerősíthetem, nem alkotunk egy párt Gyetván Csabával. Bár külön folytatjuk az életünket, attól függetlenül számíthatunk egymásra" - nyilatozta, de hozzátette, a kapcsolatuk nem egy harmadik ember miatt romlott meg, inkább azért hidegültek el egymástól, mert egészen más az érdeklődési körük.

Forrás: Facebook/Nagy Nikoletta

Hófehér bikiniben mutatta meg testét a plus size modell Ashley Grahamhttp://www.life.hu/sztarok/20160320-hofeher-bikiniben-mutatta-meg-testet-a-plus-size-modell-ashley-graham.htmlAshley Graham legutóbbi fotója ismét megerősíti azt, hogy nem csak a vékony lányok lehetnek gyönyörűek. A plus size modell bujasága és élettel telisége a követőit is lenyűgözte, bikinis fotója több mint ötvenezer lájkot kapott. TV + SztárokOrigoNőt szeret, de heteroszexuálisnak vallja magát Gallusz Nikihttp://www.life.hu/sztarok/20160319-not-szeret-de-heteroszexualisnak-vallja-magat-gallusz-niki.htmlA szép színésznő a Madách Színház öltözőjében adott interjút szakmáról, szerelemről... TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjra kattan a bilincs Lagzi Lajcsi csuklójánhttp://www.life.hu/sztarok/20160319-ujra-kattan-a-bilincs-lagzi-lajcsi-csuklojan-a-tv2-hal-a-tortanban.htmlA jövő héten láthatjuk a TV2-n a Hal a tortán azon epizódjait, amelyben többek között Galambos Lajos főz a vendégeinek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Adél, apás szülés lesz?" - Csobot Adél így hozza világra babájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160318-csobot-adel-igy-hozza-vilagra-babajat.htmlCsobot Adél lett a Glamour-díjátadón az év énekesnője. Az énekesnő meghatódott a színpadon, erről, a díj fontosságáról és arról is kérdeztük, pontosan milyen is lesz az apás szülés.TV + Sztárok--Savanyú a szőlő? - A Glamour-gála legnagyobb veszteseihttp://www.life.hu/sztarok/20160318-a-glamour-gala-legnagyobb-vesztesei-horanyi-juli-debreczeni-zita-kulcsar-edina-iszak-eszter.htmlA Glamour díjátadónak nemcsak nyertesei, hanem vesztesei is vannak. A Life.hu riportere arról faggatta azokat, akik nem kaptak díjat, vajon savanyú-e a szőlő. TV + Sztárok--Som Lajos: "Kokain, hasis, marihuana: több milliót költöttem rájuk"http://www.life.hu/sztarok/20160319-som-lajos-kokain-hasis-marihuana-fogyasztasarol-beszelt.htmlSom Lajos nem tagadja, hogy valaha két végén égette a gyertyát. A ma már beteg zenész azonban semmit nem bánt meg, még akkor sem, ha ma már szűkösen, szerény körülmények között telnek napjai. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.