Nem szűz többé a műpéniszű férfi, Mohammed Abad

Forrás: Northfoto -
Mohammed Abad szex szüzesség szexmunkás műpénisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életében először létesíthetett szexuális kapcsolatot egy nővel a 44 éves Mohammed Abad, aki szerint minden jól sikerült.

Gyerekkorában, hatévesen szenvedett autóbalesetet Abad, aminek következtében elveszítette a péniszét. 2015 nyarán kapott egy körülbelül 20 centis mű nemi szervet, azóta arra vár, hogy kipróbálhassa.

Mohammed Abad Forrás: Northfoto

“A merevedés gombnyomásra működik és egy másik gomb hatására szűnik meg. Egy pillanat az egész” - nyilatkozta korábban Abad, aki az év szexmunkásával veszítette el a szüzességét. Charlotte Rose maga jelentkezett a “feladatra” és még a szokásos, nagyon borsos árú tarifáját is elengedte. Az aktus előtt néhány napot együtt töltöttek Londonban, de a férfi műszere meghibásodott, így majdnem elmaradt az együttlét - írja a Mirror. Szerencsére azonban nem hiúsult meg a légyott.

Abad és szerszáma Forrás: Northfoto

"Húsz éve erre a pillanatra vártam, egy nap már igazán nem számított" - mondta Abad, aki hozzátette, hogy partnerét lenyűgözte a bionikus pénisze. A férfi elmondta, hogy amikor Charlotte megpillantotta a szerszámát elhallgatott, de végül csak annyit mondott, hogy lenyűgöző, ami a férfiba is erőt öntött. A szexmunkás szerint pedig igazi megtiszteltetés, hogy ő vehette el Abad szüzességét, hiszen az első alkalmat senki nem felejti el. Charlotte még azt is megosztotta, hogy egy és háromnegyed órán keresztül bírta a férfi, ami szerinte szintén lenyűgöző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.