A legjobb Tinder taktikák: Így cserkészd be a választottad!

társkereső párkapcsolat szex Tinder szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legismertebb randiapp készítői elárulták, hogy mi a titka a sikeres beszélgetésnek. Ha te is rendszeres felhasználó vagy, ezeket a tanácsokat mindenképp fogadd meg! 

Jonathan Badeen szerint 30 százalékkal nagyobb arányban érkezik válasza gif-üzenetekre, mint a hagyományos szövegesre, sőt ezek a beszélgetések kétszer tovább is tartanak, mint a többi. Az alapító szerint a mozgóképek több lehetőséget adnak arra, hogy a beszélgető felek kifejezzék érzéseiket, így pedig könnyebben, és lazábban kezdődik egy beszélgetés - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

A gifek egyébként csak nemrég, januárban jelentek meg a randiappban, ám azóta már több mint 20 millió mozgóképet küldtek egymásnak a felhasználók.

Melyek a legnépszerűbbek? Ide kattintva te is megnézheted!

Chris Martin: "Egy évig depressziós voltam, mire kijöttem belőle"http://www.life.hu/intim/20160321-chris-martin-a-coldplay-enekese-depresszioval-kuzdott-a-valasa-utan.htmlA Coldplay frontembere őszintén beszélt a válásáról és arról, hogyan sikerült átvészelnie a szakítását követő időszakot.Intim--Míg a barátsághoz kell a beleegyezésed, addig a szerelem nem kérdez semmithttp://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-a-baratsaghoz-kell-a-beleegyezesed-a-szerelem-nem-kerdez.htmlAz emberek a szerelem mágikus hatása alatt sok olyan dolgot tesznek meg a másikért állítólag szeretetből, amit a kapcsolat későbbi éveiben vagy a házasságban nem. A szerelmet gyakran nem a szeretet váltja fel, hanem a másik bírálata. A szeretetet nem lehet megkövetelni, de gyakorolni annál inkább. IntimThinkstockDebreczeni Zita és Gianni a legszebb magyar sztárpárhttp://www.life.hu/intim/20160318-debreczeni-zita-modell-es-gianni-etterem-tulajdonos-a-legszebb-magyar-sztarpar.htmlA szerelmesek a Glamour-gálán el sem engedték egymás kezét és olyan jól mutattak együtt, hogy akár órákig elnéztük volna őket. Intim--Végre! Kulcsár Edina megmutatta szerelméthttp://www.life.hu/intim/20160317-kulcsar-edina-megmutatta-szerelmet.htmlKulcsár Edina új párjával érkezett a Glamour Gálára. Kolléganőnk kifaggatta őket.Intim--Matchekből táplálkoznak a szexuális ragadozók: Ezek a random Tinder-szex veszélyeihttp://www.life.hu/intim/20160314-az-online-matchelesek-kivalo-taptalajai-a-szexualis-bunozoknek-akik-csak-az-alkalmat-lesik.htmlTe felmennél egy vadidegen férfi lakására egy italra, akit nem olyan régen ismertél meg? Egyedülállók milliói keresnek párkapcsolatot a neten, amiben komoly potenciálok rejlenek, de létezik egy fenyegető arca is a virtuális randizásnak. Az ijesztő új trend középpontjában a szexuális ragadozók állnak, akik a népszerű társkereső appok és weboldalak segítségével cserkészik be áldozataikat. Intim--Lovasi András eleinte vihogós szőkének tartotta feleségét http://www.life.hu/intim/20160318-lovasi-andras-vihogos-szokenek-tartotta-feleseget-foldes-esztert.htmlA zenész és szerelme tavaly augusztusban tartották meg titkos esküvőjüket, most pedig közös projekteken munkálkodnak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.